Kriegeril olid püksid märjad, aga eitab purjus peaga sõitmist

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erich Krieger.
Erich Krieger. Foto: Eerik Kaste

Tänane «Kuuuurija» saade paljastas selle, et armastatud laulja sõitis 7. detsembril Järvevana teel kahtlaselt. Aga saates ei saanudki kinnitust see, kas laulja Erich Krieger oli purjus või mitte, sest politsei ei hakanud asja uurima.

Kahe mureliku kodaniku pardakaamera salvestis näitas, kuidas Krigeri juhitud Nissan väga kaua lumisel teel tuigerdas, kuni lõpuks ühe korterimaja hoovi pidama jäi, ning näiliselt purjus Krieger märgade pükstega autost välja astus.

Krieger, kes oli «Kuuuurija» kontorisse kohale tulnud, eitas, et ta oli tol õhtul purjus, kuigi kordas mitmel korral, et ta ei mäleta, mis nii kaua aega tagasi juhtus. Ometi oli tal meeles, et ta tuli tol õhtul jõusaalist ning kannatas liigesevalu käes, mis pani ta jalalt jalale taaruma. See aga võis jätta eksliku mulje, et ta oli purjus.

Kuna pardakaamera salvestisest on näha, et mehel olid püksid märjad, siis vastas laulja, et «ju siis on mahl või kohv või midagi peale läinud.» Täpsemalt ta ei mäletanud.

Politsei, kes oli kohale kutsutud, tegi vaid Kriegeri auto ümber tiiru ning läks ilma mehega ühendust võtmata minema.

Lõpus jääbki selgusetuks, kas mees oli purjus või ei.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles