Pealtnägija purupurjus Erich Kriegerist: lähemale sõites märkasin, et auto kõrval urineerib silmnähtavalt tuikuv meesterahvas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erich Krieger
Erich Krieger Foto: «Kuuuurija»

Eilne «Kuuuurija» paljastas tuntud roolijoodiku, kelleks osutus laulja Erich Krieger. Pärast saadet on saatejuht Katrin Lust saanud mitmetelt kanalitelt tagasisidet ja infot õõvastavatest juhtumitest alkoholiküüsis oleva laulja kohta. 

Katrin Lust avaldab eilset saadet näinud kodaniku kirja enda Facebooki seinal. 

«Nägin teie viimast lugu ja see pani nii mõtlema, et isegi und öösel ei tulnud - ilmselt seetõttu, et olin ka ise antud loo tunnistajaks,» avaldab kodanik. 
«Mina olin ka üks tunnistajatest, kes oma silmaga nägi, kuidas Krieger purupurjus olekus autot juhtis. Sõitsin tol samal õhtul Kriegeri autost mööda koju Järvekülla ja imestasin, et miks auto on nii keset sõiduteed ennast parkinud. Lähemale sõites märkasin, et auto kõrval urineerib silmnähtavalt tuikuv meesterahvas ja lootsin, et ta on antud autos vaid kõrvalistuja, sest sellises olekus auto juhtimine on täielik hullumeelsus. Sõitsin auto kõrvale ja aeglustasin oma sõitu veidi, et veenduda, kas mees on üksi või autos kaasreisija. Veendusin, et autos pole rohkem kedagi ja järelikult on silmnähtavalt tuikuv mees hetkel ise autoroolis - sain šoki.» 

Erich Krieger
Erich Krieger Foto: «Kuuuurija»

29. detsembril eetris olnud «Kuuuurija» saade paljastas selle, et armastatud laulja sõitis 7. detsembril Järvevana teel kahtlaselt. Kahe mureliku kodaniku pardakaamera salvestis näitas, kuidas Kriegeri juhitud Nissan lumisel teel ebakorrapäraselt sõitis, kuni lõpuks ühe korterimaja hoovi pidama jäi ning näiliselt purjus Krieger märgade pükstega autost välja astus. Krieger, kes oli «Kuuuurija» kontorisse kohale tulnud eitas igasuguseid süüdistusi. 

Erich Krieger
Erich Krieger Foto: «Kuuuurija»
Erich Krieger
Erich Krieger Foto: «Kuuuurija»

Pealtnägija kirja Katrin Lustile loe siit.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles