Jüri Pootsmann paljastas oma salajase hirmu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Pootsmann
Jüri Pootsmann Foto: MyHits

Poplaulja Jüri Pootsmann kardab kanalisatsioonikaevude kaasi. 

MyHits raadiol käis täna külas Jüri Pootsmann. Popstaar muljetas oma esinemishirmudest ja rääkis ebausust. Jüri leidis, et umbusk ja rituaalid on pisut üle hinnatud. Temal ei tee tavaliselt enne esinemisi läbi esoteerilisi protseduure, mis peaks tooma õnne ja garanteerima edu.

Jüri Pootsmann
Jüri Pootsmann Foto: MyHits

Aga täiesti puhas noor laulja ebausust ja hirmust ka ei ole. Jüri pihtis saates, et ta ei astu tänaval kunagi kanalisatsioonikaevu kaanele. Ja see ei ole alati loogiliselt põhjendatud hirm, et kaas võib katki olla. See on seletamatu pahaendeline eelaimdus. 

Jüri Pootsmann
Jüri Pootsmann Foto: MyHits

Pootsmannil on väljas ka uus singel, mille nimi on “Vihmapiisad päikest täis”. Esimest korda esitles Jüri seda Eesti Muusikaauhindade juubeli hõngulisel galal. Singel on saadaval erinevates kanalites alates eelnevast reedest. Nagu paljud teisedki Jüri lood on seegi lugu tehtud koostöös Sten Šeripoviga. 

Vaata siit My Hits täispikka intervjuud:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles