Jana Kase karm pihtimus: langesin depressiooni ja otsustasin peitu pugeda

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jana Kask
Jana Kask Foto: Facebook

Kümne aasta eest talendisaate «Eesti otsib superstaari» võitja Jana Kask räägib avameelselt värskes ajakirjas Naisteleht, kuidas hapras eas tähelepanukeerisesse sattumine tõi talle palju muret. 

Menusaate «Eesti otsib superstaari» teise hooaja võitja Jana Kask tunnistab, et kümme aastat tagasi, 16-aastase koolitüdrukuna ei olnud ta valmis meediahuviorbiiti sattumiseks ja tunnistab, et kogu see virrvarr, mis superstaarisaatega kaasnes, oli talle suureks koormaks. 
Jana avaldab Naistelehele antud intervjuus, et polnud pärast saate võitu pööraseks kuulsusekarusselliks valmis, langes depressiooni ja otsustas peitu pugeda.

Jana laulis Tartu eelvoorus Marija Šerifovići Eurovisiooni võidulaulu «Molitva». Ainukesena kolmest kohtunikust ütles jah-sõna Mihkel Raud ning seetõttu Jana lahkus ilma «kollase kaardita». Raud otsustas Kase tagasi kutsuda ning teisel korral andsid oma jah-sõna ka Heidy Purga ja Rein Rannap.

Teatrivooru läbinud, jõudis Jana kolmekümne parima seas stuudiovooru. Kask osales kolmandas stuudiovoorus, kus ta sai telefonihääletusel teise koha ning pääses sellega esimesse finaalsaatessse.

Esimestes finaalsaadetes ei paistnud Jana väga silma, kuid kindlustas endale alati koha järgnevas finaalis, välja arvatud kolmandas finaalsaates, kus Jana oli hääletustulemustes viimase kahe seas. Edaspidi Jana viimaste sekka ei sattunud.

Linnahallis toimunud superfinaalis esitas Jana kolm lugu. Sellele järgnenud telefonihääletusel laekus ligi 70 000 häält, millest 52,9% kuulusid Janale. Võiduga kaasnes 100 000 Eesti krooni ja poole miljoni kroonine plaadileping.

Refereeritud teksti täispikka artiklit loe ajakirjast Naisteleht. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles