Pildid ja video: prantslane tunnistas üles, et tappis oma jooksulembese naise

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Prantslane Jonathann Daval, kes osales pisarsilmil oma surnud naise Alexia Davali mälestussündmustel, tunnistas sel nädalal üles, et ta «põhjustas kogemata» oma naise surma.

Politsei leidis 29-aastase Alexia Davali Ida-Prantsusmaal Haute-Saône’is Gray-la-Ville’i lähedal  möödunud aasta oktoobris ta tavapärase jooksuraja juurest surnuks kägistatuna, teda oli üritatud ka põletada, teatab The Guardian.

Prantslane Jonathann Daval tunnistas üles, et tappis oma naise Alexia Davali
Prantslane Jonathann Daval tunnistas üles, et tappis oma naise Alexia Davali Foto: bruno grandjean/imago/PanoramiC/Scanpix

Advokaat Randall Schwerdorfferi teatel tunnistas ta 34-aastane Jonathann Daval üles, et põhjustas oma naise Alexia Davali surma.


Jonathann Davali advokaat Randall Schwerdorffer
Jonathann Davali advokaat Randall Schwerdorffer Foto: bruno grandjean/imago/PanoramiC/Scanpix

Advokaadi teatel leidis mehe ja ta abikaasa vahel vaidlus, mille tõttu mees naist ründas ja kogemata liiga palju jõudu kasutas. Paanikas mees oli naise surnukeha üritanud põletada. 

Mees teatas politseile oma naise Alexia Davali kadumisest 28. oktoobril  2017 öeldes, et naine on juba mitu päeva kadunud ega tulnud töölt koju. Uurijad leidsid naise surnukeha kaks päeva hiljem.

Alexia Davali mälestuseks toimusid mitmed sündmused, kaasa arvatud mälestusjooksud, millel osales ka ta lesk Jonathann Daval, kes neil avalikult nuttis.

Prantslane Jonathann Daval (paremal punase T-särgis, kätlemas) tunnistas üles, et tappis oma naise Alexia Davali
Prantslane Jonathann Daval (paremal punase T-särgis, kätlemas) tunnistas üles, et tappis oma naise Alexia Davali Foto: bruno grandjean/imago/PanoramiC/Scanpix

Nüüdse ülestunnistuse valguses peetakse meest südametuks ja silmakirjalikuks mõrvariks.

Prantslane Jonathann Daval tunnistas üles, et tappis oma naise Alexia Davali. Jonathann Daval koos ämma ja äiaga
Prantslane Jonathann Daval tunnistas üles, et tappis oma naise Alexia Davali. Jonathann Daval koos ämma ja äiaga Foto: bruno grandjean/imago/PanoramiC/Scanpix

Prantsuse meedia teatel oli Alexia Daval edukas jooksuharrastaja, kes osales maratonidel. See ei meeldinud ta mehele, kes jooksmises nii edukas ei ole.

Prantslane Jonathann Daval tunnistas üles, et tappis oma naise Alexia Davali
Prantslane Jonathann Daval tunnistas üles, et tappis oma naise Alexia Davali Foto: bruno grandjean/imago/PanoramiC/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles