Stand-up koomik Sander Õigus müüb tänavatoiduhaagist

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Comedy Estonia, Sander Õigus
Comedy Estonia, Sander Õigus Foto: Comedy Estonia

Stand-up koomikuna tuntud Sander Õigus müüb oma Facebooki lehel Tartus palju kuulsust kogunud burgerihaagist Munchies. Noormehe postitusest jääb kõlama, et kokandusega on ta tegelenud pigem hobikorras ja et täiskohaga koomikuna napib tal nüüd burgerimeistriks olemiseks vaba aega.

«Umbes poolteist aastat tagasi võtsin eesmärgiks pakkuda Vabariigi parimat burgerit! Kinnitamata andmetel tuli see ka väiksel skaalal välja. Protsessi käigus sai ehitatud haagis, mille sees asub burgerite valmistamise paradiis. Kahjuks on mul aeg edasi liikuda ja leida uued inimesed, kes üllast missiooni jätkata tahaks!» kirjutab Sander Õigus Facebookis, eesmärgiga leida oma Munchies haagisele uus omanik. 

Lisaks haagisele on postituse kohaselt müügis ka kõik haagises peituv - alustades kogu sisustusest ning lõpetades isegi Munchies burgerite retseptidega. 

Koomiku sõnul on «tegu haagisega, mis on täies valmiduses juba homme legendaarset toitu serveerima». Täispikka postitust on võimalik vaadata Munchies Eesti Facebooki lehelt. 

Foto: Munchies Eesti / Facebook
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles