Miks näitleja Woody Harrelson nii süngeid rolle valib?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Woody Harrelson
Woody Harrelson Foto: Scanpix/

Filmi «Sündinud tapjaks» staar meenutas oma uuest süngest filmist «Kolm reklaamtahvlit linna servas» rääkides The Guardianile, et tema isa oli päris palgamõrvar. 

Kultusfilmist «Sündinud tapjaks» (1994) tuntuks saanud näitleja Woody Harrelson ei bluffigi palju, kui mõrtsukaid mängib. Menusarjas «True Detective» («Sünge juhtum») hiilgava politseiniku rolli teinud staari noorus oli sama sünge ja julm kui tema mängitud tegelaste kaasaeg.

Nimelt Woody Harrelsoni isa oli palgamõrvar. 1973. aastal mõisteti näitleja isa 15 aastaks vangi. Mees vabastati viie aasta pärast hea käitumise eest. Staar mäletab, et oli ise toona 11-12aastane, kui kuulis oma isa nime autoraadios mainitavat. Edaspidi käis Woody Harrelson oma isa vanglas külastamas. Nad said omavahel hästi läbi, kinnitab näitleja The Guardianile.

Woody Harrelsoni joaks on rolli valimisel oluline, et filmi süngus ei kaaluks üles helgeid hetki. Harrelson teeb taas meeldejääva politseipealiku rolli neli Kuldgloobust võitnud ja seitsmele Oscarile nomineeritud filmis «Kolm reklaamtahvlit linna servas». Seda filmi vaadates saab üle ootuste palju (läbi pisarate) naerda. 

Woody Harrelson ja Frances McDormand filmis «Kolm reklaamtahvlit linna servas»
Woody Harrelson ja Frances McDormand filmis «Kolm reklaamtahvlit linna servas» Foto: Kaader filmist

Filmi peategelase Mildred Hayesi (Oscari-võitja Frances McDormand) teismelise tütre mõrva uurimine pole kuhugi välja viinud ning mitme kuu jooksul pole kinni peetud ainsatki kahtlusalust. Naine paneb kohaliku konnatiigi lainetama, rentides linna suunduva maantee ääres kolm reklaamtahvlit, mille sisu on otseseks väljakutseks kohalikule korrakaitsele, täpsemalt šerif William Willoughbyle (Woody Harrelson).

Komöödia sugemetega krimidraama jookseb alates homsest ka Eesti kinodes: 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles