«Kuldvillaku» erisaade paneb proovile kogenud spordikommentaatorid!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Kuldvillak»
«Kuldvillak» Foto: Kanal 2

Täna kell 19:55 saab Kanal 2s kaasa mängida populaarsele telemängule «Kuldvillak», kui ekraanile jõuab erisaade, mis pühendatud nädala pärast algavatele olümpiamängudele. Lõpuni pinget hoidvas mälumängus panevad end proovile kogenud spordikommentaatorid Marko Kaljuveer, Margus Uba ja Timo Tarve.

Teet Margna
Teet Margna Foto: Kanal 2 / «Kuldvillak»

Milline riik on võitnud taliolümpialt rohkem medaleid kui suveolümpialt? Millisel alal on peale iluuisutamise võisteldud veel triiksärgi ja lipsuga? Mis on levinuim perekonnanimi Lõuna-Koreas? Kõik tänases «Kuldvillakus» kõlavad küsimused on mingit pidi seotud olümpiamängudega, nii tagasivaatavalt kui ka nädala pärast algavate Pyeongchangi taliolümpiamängudega.  Teemadena käivad läbi erinevad spordialad, aga ka näiteks doping ja spordisangarid ning algavate mängude toimumiskoht Lõuna-Korea. Dramaatikat ja põnevust jagub tänase «Kuldvillaku» lõpuni, sest lisaks teadmistele läheb võitmiseks vaja ka kavalat strateegiat.

«Kuldvillak – Olümpia eri» on Kanal 2 ekraanil täna kell 19:55

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles