Vaata, millise luksusliku katusekorteri on müüki pannud skandaalne kleidikuninganna Liina Stein

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liina Stein
Liina Stein Foto: Samsung

Moelooja Liina Steini Tallinnas Uue-Maailma piirkonnas asuv kodu otsib uut omanikku. 

Kleidikuninganna katusekamber sarnaneb nukumajaga, kus kõik detailid on läbi mõeldud. Barokkstiilis mööbliesemed, luksuslikud vaipkatted ja lillemotiivid on need märksõnad, mis kirjeldavad Liina Steini 77 ruutmeetril asuvat kahetoalist avarailmelist kodu. 

Piilu sisse moelooja katusekambrisse siin. 

Liina Stein on üks hinnatumaid kleidiloojaid maarjamaal, kelle kaunist loomingut on näha erinevatel pidulikel sündmustel. Tema loomingut armastavad tuntud ärinaised, meelelahutustööstuses tegutsevad tähed, naispoliitikud ja seltskonnastaarid.

Liina Stein Fashion Wonderland moeõhtu tõi kaunid peokleidid
Liina Stein Fashion Wonderland moeõhtu tõi kaunid peokleidid Foto: Karolin Köster
Expressionsi stiilipidu külastas bravuurikas seltskond. Jevgeni Fokin ja Liina Stein
Expressionsi stiilipidu külastas bravuurikas seltskond. Jevgeni Fokin ja Liina Stein Foto: Maksim Toome


Möödunud aastal puhkes kohalikus kleidimaailmas skandaal. Nimelt avaldas ajakiri Kroonika artikli, kus süüdistati Steini plagieerimises. Nimelt väitsid moeloojad Ülle Suurhans-Pohjanheimo ja Kristina Viirpalu Liina Steini ideevarguses. Laimu levitamise eest lubas kleidikaunitar artikli avaldanud ajakirjaniku pressinõukogusse kaevata. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles