Paarike lasi rottidel enda last üle saja korra närida

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Charles ja Erica
Charles ja Erica Foto: Zee News

19-aastane Erica Shrylock ja 18-aastane Charles Elliot arreteeriti pärast seda, kui politsei avastas, et narkomaanidest paarike on lasknud rottidel nende vastusündinud last näost üle saja korra närida.

15 päeva vanune tüdruk toimetati haiglasse, kus kirurgid püüdis tema kannatada saanud nägu operatsiooniga taastada.

Mõni inimene ei peaks lapsi saama.
Mõni inimene ei peaks lapsi saama. Foto: Marines

Sotsiaaltöötajad, kes külastasid nimetu lapse kodu, leidsid eest verise hälli. Terve räämas elamispind oli täis veriseid rottide jalajälgi ning nurgas vedeles ka verine tekk.

Vanemad Erica ja Charles tunnistasid, et tarbisid metamfetamiini ja muid narkootilisi aineid enne seda kui rotid nende last ründasid.

Arkansasest pärit vanemad tunnistasid, et ka neid endid ahistati lapsena, ning nad kasvasid üles hooldekodus.

Mõlemale määrati viieaastane vanglakaristus.

Ericat ja Charlesi kaitsnud advokaat Joseph Churchwell sõnas pärast kohtuistungit: «See on parim tulemus, mida me oleksime saanud. Neil ei oleks tohtinud lubada pärast lapse sündi koos temaga haiglast lahkuda. See kõik on terviseameti süü. Miks nad ootasid (lapse vanematelt äravõtmisega) seni kuni rotid on teda näost söönud?»

Laps, kes sündis enneaegselt ja kaalus natuke üle kahe kilo, on nüüdseks kasupere poolt adopteeritud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles