Mees kulutas tuhandeid, et näha välja nagu Marilyn Monroe

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cyril Roux
Cyril Roux Foto: Instagram

Prantsusmaalt pärit mees, kes on huuletäitjatest sõltuvuses, tunnistas, et ta on kulutanud tuhandeid eurosid, et välja näha nagu tema iidol Marilyn Monroe.

32-aastane Toulonist pärit Cyril Roux jagas enda näost enne ja pärast fotosid, mille pealt on näha tema nägu pärast enam kui 1 ml huuletäitjate süstide saamist mõlemasse huulde. Tema huuled on nüüd niivõrd venitatud ja moondunud, et see ei ole enam normaalne. 

Cyril Roux
Cyril Roux Foto: Instagram

Kelnerina töötav mees, kelle hüüdnimi on «plastik mees», sõnas, et tema huvi iluprotseduuride vastu tuli soovist välja näha noorem ja et olla rohkem legendaarse filminäitleja Monroe sarnane. Ja kuigi paljude teiste jaoks ei ole see välimus ihaldusväärne, siis on mees enda uue välimuse ja huulte üle uhke.

Ta rääkis: «Mind tõmbas esmakordselt iluravi juurde soov välja näha noorem ja olla rohkem enda inspiratsiooni, Marilyn Monroe sarnane. Ma tegin enda esimese protseduuri 26-aastasena, kui ma proovisin Botoxit. See oli suurepärane kogemus ja pärast seda ma tahtsin veel.»

Cyril Roux
Cyril Roux Foto: Instagram

«Praeguseks olen ma teinud üle 20 protseduuri, nende hulgas 16 huuletäitjat viimase pooleteise aasta jooksul. Ma lasen iga-kahe kuu tagant mõlemasse huulde süstida veel 1 ml täitjat.»

«Ma olen praeguseks kulutanud üle 4900 dollari ainuüksi enda huulte peale ja 7000 dollarit erinevate iluprotseduuride peale kokku,» sõnas Cyril.

Kuigi ta on juba praeguseks erinevatele protseduuridele palju raha kulutanud, ei ole ta õnnelik ja plaanib tulevikuks uusi protseduure.

Cyril Roux
Cyril Roux Foto: Instagram

«Ma tahan teha ninalõikuse ning lähitulevikus paigaldada ka põse ja lõua implantaadid,» rääkis ta. «Minu järgmine protseduur on ninalõikus, mis toimub Tuneesias. Ma ootan, sest mul ei ole veel lõikuseks vajaminevat 2800 dollarit koos.»

«Ma usun küll, et ma olen süstidest sõltuvuses. Ma kohtan ka palju vihkajaid, inimesi, keda ma ei tunne, ütlevad, et ma näen imelik välja, kui nad mind vaatavad.»

Cyril Roux enne protseduure.
Cyril Roux enne protseduure. Foto: Instagram

«Aga ma olen ühe, et ma olen plastik mees ja ma jätkan selle tegemist. Ja inimesed, kes vaatavad ja kritiseerivad mind, ma ei hooli neist. Lõppude lõpuks on ilus olemine tähtis mitte teistele, vaid iseendale.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles