Inimröövist napilt pääsenud popstaar tunneb end hästi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lana Del Rey arrives for the 60th Grammy Awards on January 28, 2018, in New York.  / AFP PHOTO / Jewel SAMAD
Lana Del Rey arrives for the 60th Grammy Awards on January 28, 2018, in New York. / AFP PHOTO / Jewel SAMAD Foto: JEWEL SAMAD/AFP

USA lauljanna Lana Del Rey, kellele on omane eripärane lauluhääl ning stiil, pääses vaid paar päeva tagasi napilt inimröövist. Popstaar võttis juhtunuga seose sõna ka sotsiaalmeedias, vahendab E! News

Lana Del Rey on USA laulja ning laulukirjutaja. Laiemat populaarsust kogus ta lugudega «Video Games » ning «Born To Die». 

Popstaari möödunud reedesel kontserdil oleks aga staari tabanud traagika, kui kontserdi toimumiskoha lähedusest arreteeriti mees, keda kahtlustatakse naise inimröövi kavandamises. Politsei esitas mehele süüdistused süvenenud jälitamises ning relvastatud inimröövi planeerimises. 

43-aastane Michael Hunt on ka varasemalt lauljannale intensiivselt armastust avaldanud. Mees on varasemalt kandnud ka juba viis vanglakaristust. Tema arreteerimishetkel oli mehe valduses külmrelv ning popstaari kontserdipilet. 

Politsei sõnul oskasid nad reageerida tänu eelnevalt tulnud vihjele, et reedesel kontserdil võib lauljat ohustada reaalne inimrööv. 

Lana Del Rey ise võttis sõna sotsiaalmeedias, väites, et temaga on kõik korras ning tänas fänne heade sõnade ning toetuse eest:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles