Mees varastas oma poja identiteedi, et osta...

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
(AP Photo/The Monitor, Gabe Hernandez)  MAGS OUT; TV OUT / TT / kod 436
(AP Photo/The Monitor, Gabe Hernandez) MAGS OUT; TV OUT / TT / kod 436 Foto: Gabe Hernandez/AP

... oma uuele naisele kihlasõrmus! Tõesti, Ameerikas elav Kevin Barnaby Sr. varastas oma alaealise poja identiteedi ning avas tema nimel krediitkaarte, vahendab Buzzfeed News.

4-aastane poiss on juba kahes kohas seotud krediitkaartidega ning kannab ka nende asutuste ees maksuvõlga. Poisi isal õnnestus pahategu, sest ta varastas oma enda poja sotsiaalkindlustusnumbri. 

Poisi ema läks asjaga ka kohtusse ning süüdistab krediitkaardiväljastajaid selles, et nad ei teinud piisavat taustukontrolli ega suutnud tagada täpseid krediidiaruandeid. 

«See oli haavav,» sõnas naine, kui sai teada, et krediitkaardid tema poja nimel on avatud selleks, et osta mehe uuele naisele kihlasõrmus. «Ma palusin, et ta ostaks me pojale turvatooli. Aga ta ei teinud seda.»

Sellised lastevastased identiteedivargused hakkavad Ameerikas aina sagedasemaks saama. Lapsi valitakse ohvriteks, sest neil on suurepärased krediidiaruanded (st. pole võlgnevusi, kohustusi) ning tavaliselt ei avasta nad vargust mitte enne täisealiseks saamist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles