USA kohtus küsiti 89-aastaselt naiselt, kas ta on rase

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lucille ja Burton Handelsman
Lucille ja Burton Handelsman Foto: twitter.com

Ameerika Ühendriikides Floridas Palm Beachi kohtus küsiti eakalt naiselt varavaidlusjuhtumis, kas ta on rase.

USA meedia teatel on 89-aastane Lucille Handelsman ja ta 90-aastane mees Burton Handelsman lahutamas, üritades kohtu abil oma rohkem kui 500 miljoni dollari suurust vara ära jagada.

Lucille ja Burton Handelsmanmõned aastad tagasi
Lucille ja Burton Handelsmanmõned aastad tagasi Foto: Twitter.com

Kohus pidi uurima ka naise võimaliku raseduse kohta, sest kui lahutav naine oleks rase, siis peaks mees teda rahaliselt toetama. Lucille Handelsman kinnitas kohtule, et ta ei ole rase.

Palm Beachi piirkonna kohtunik Scott Suskauer teatas eile, et Burt ja Lucille Handelsman on otsustanud oma 67 aastat kestnud abielu lahutada ja mõlemad oma teed minna.

USA meedia teatel kestavad sellised kohtujuhtumid tavaliselt ühe kuu ning Lucille Handelsman ootas juba möödunud aastal lahutust.

«Lucille on sellest abielust väsinud, pärast lahutust saab ta edasi elada nii nagu tema soovib ja tahab. Ta ootab, et see protsess läbi saaks,» teatas naise advokaat Joel Weissman.

Ratastoolis olnud Lucille Handelsman pidi kohtus vastama mitmele rutiinsele küsimusele. Sealhulgas ka sellele, et kas ta on hetkel rase ja kui on, siis mitmes raseduskuu tal on.

Lucille ja Burton Handelsman
Lucille ja Burton Handelsman Foto: Twitter.com

«Kas te olete rase?» küsis advokaat Weissman ja lahutav eakas naine kinnitas: «Ma ei ole rase». Sellele ei järgnenud küsimust, et mitmes kuu tal on.

Naine puhkes siis naerma, et kui ta oleks 89-aastaselt rase, siis saaks ta maailmakuulsaks ja pääseks ta Guinnessi rekordite raamatusse.

Lucille Handelsmani sõnul soovis ta lahutust, kuna abikaasa ründab teda pidevalt verbaalselt, lisaks on mehel armuke, 60-aastane Jane Rankin, kes on advokaat ja mehe äripartner.

Jane Rankin
Jane Rankin Foto: Twitter.com

Handelsmanide vara koosneb mitmetest maaomanditest, hoonetest, Palm Beachi Forth Avenuel asuvatest kauplustest, Delray Beachil ja West Palm Beachil olevatest restoranidest ja kontorihoonetest. 

Handelsmanid on Florida üks jõukamaid perekondi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles