39-aastane supermodell Carmen Kass jagab endast üliseksikat kaadrit

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carmen Kass
Carmen Kass Foto: Instagram

Eestist pärit tippmodell, kes vallutas moelavad ligi 20 aastat tagasi, ei ole veel pensionile minemas. 39-aastane Paidest pärit muusa jagab endast jalustrabavat fotot sotsiaalmeediakanali Instagram vahendusel. 

Carmen on nimelt Liibanonist pärit kingadisaineri Emma Boutrosi brändi Poise Design värske reklaamnägu, jagades hiljutisest fotoshoot´ist sensuaalset kaadrit. 

14-aastase Carmeni avastas modellindusega tegelev itaallasest agent, kes tegi talle tööpakkumise, kuid tütarlapse ema ei olnud sellega nõus. Kohaliku modelliagentuuri Baltic Modelsi kaudu kirjutas ta ise endale loa ning lahkus kolmeks kuuks Milanosse, kus tegi algust oma modellikarjääriga.
18-aastaselt kolis Carmen Pariisi, seal saavutas ta kiiresti edu, olles mitmete ajakirjade esikaantel. Aastal 2000 valis ajakiri Vogue Carmen Kassi aasta modelliks. 

Louis Vuitton sügis/talv 2011(Carmen Kass)
Louis Vuitton sügis/talv 2011(Carmen Kass) Foto: Scanpix
Pamella Roland sügis/talv 2012 (Carmen Kass)
Pamella Roland sügis/talv 2012 (Carmen Kass) Foto: Scanpix
Carmen Kass esitleb räppari Kanye West´i talvehooaeg 2012-2013 naistekollektsiooni Pariisi moenädalal REUTERS/Benoit Tessier (FRANCE - Tags: FASHION)
Carmen Kass esitleb räppari Kanye West´i talvehooaeg 2012-2013 naistekollektsiooni Pariisi moenädalal REUTERS/Benoit Tessier (FRANCE - Tags: FASHION) Foto: Scanpix

Ta on teinud koostööd mitmete tuntud disaineritega, nagu Alberta Ferretti, Anna Sui, BCBG, Bill Blass, Calvin Klein, Chanel, Christian Dior, DKNY, Dolce & Gabbana, Gianfranco Ferré, Gianni Versace, Gucci, Jill Stuart, MaxMara, Michael Kors, Moschino, Nicole Miller, Prada, Óscar de la Renta, Ralph Lauren, Tommy Hilfiger ja Valentino.

Olles New Yorgis, sai temast kahe suurima Ameerika moeajakirja, Vogue'i ja Harper's Bazaari põhiline müügiartikkel. 2009. aasta juunis poseeris ta Saksamaa ajakirjale Stern.

Carmen on osanik oma esimeses modelliagentuuris Baltic Models.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles