Retrohõnguline moe-show’ otsib modelle

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Traks ja Sats otsib modelle retrohõngulisele moe-show'le.
Traks ja Sats otsib modelle retrohõngulisele moe-show'le. Foto: Erakogu

Juuni teisel reedel toimub Pärnu kuursaalis järjekordne üritus sarjast “Defitsiit”, millel toimuvale moe-show’le oodatakse osalema kõiki naisi, kes tahavad end kordki tunda modellina.

Kuursaali programmijuhi Anniki Leppiku teatel on 10. juunil toimuva “Defitsiidi” peaesinejaks 90date menuansambel 2 Quick Start, kelle repertuaari mahuvad mullu ilmunud uue plaadi materjali kõrval hitid, mille sõnad suuremal osal eestlastest keelel ja meelel, nagu “Kingitus”, “Ühega miljoneist”, “Nii kuum on tunne” jmt.

Üritusel korraldab moodne Pärnu kauplus Traks ja Sats retrohõngulise moe-show’, kuhu korraldajad otsivad osalema kümmet modelli. “Väljavalituid ootab professionaalne meik ja soeng, fotograaf nagu ehtsal catwalk’il ja üllatused ürituse toetajatelt,” lubas Leppik. “Eelkõige ootame kandideerima tavalisi naisi 18. eluaastast, kellel hinges peidus piisavalt särtsu ja edevust, et astuda lavale ja olla osaline ühe vahva ürituse õnnestumisel.”

Kandideerimiseks tuleb saata oma foto, rõivanumber, jalanumber, pikkus ja vanus koos kontaktandmetega rõivapoodi Traks ja Sats või võtta ühendust Pärnu kuursaaliga.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles