Mark Soosaar bussiõnnetusest: tragöödia tabas Kihnu suurperet (2)

Britten Torstenberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mark Soosaare lahkumisest Pärnus pole keegi huvitatud, küll tuleb kohanduda uute oludega.
Mark Soosaare lahkumisest Pärnus pole keegi huvitatud, küll tuleb kohanduda uute oludega. Foto: PP

Manija saarel elav Mark Soosaar ütles «Ringvaates», et läbi jää vajunud kaubikus hukkunud kaks meest olid Kihnu elanikud ja sealse suurpere liikmed.

Pärnumaal juhtus täna õnnetus, kus väikebuss sõitis jääle ja vajus vee alla. Autos oli õnnetuse hetkel kuus inimest, neist kaks pääsesid autost välja. Päästjad on välja toonud kolme mehe surnukeha. 

Mark Soosaar avaldas kaastunnet Kihnu suurperele, kes kaotasid tänases õnnetuses mitu pereliiget. Teistele soovib ta head paranemist. «Kurb päev on täna,» sõnas Soosaar.

Ka lisas mees, et terve kandi rahvas teadis ning tundis neid inimesi. Mees tõi välja ka Merle-nimelise neiu, kelle jaoks pole selline imeline pääsemine esmakordne. Nimelt on tema ka see neiu, kes pääses läbi jää vajunud traktori katuselt.

Mark Soosaar tõdes, et teisalt on tal hea meel, et nende mitmete aastate pingutus ning kallis ja vajalik hõljuk on leidnud lõpuks endale tõeliselt õige kasutuse. 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles