Hannes Võrno hakkas taas avaliku elu tegelaseks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Muusikaauhinnad, Hannes Võrno
Eesti Muusikaauhinnad, Hannes Võrno Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Eelmise aasta novembris, kohe pärast kohalike omavalitsuste volikogu valimisi oma sotsiaalmeediakanali kustutanud ning avalikkuse eest varjunud Hannes Võrno on tagasi: peagi asub ta juhtima uut telesaadet, taastatud on sotsiaalmeediakanal ning mees peab isiklikku blogi. 

Elu24 kirjutas möödunud aasta novembris: «Hannes Võrno lakkas olemast avaliku elu tegelane». Mees kommenteeris toona avalikkuse eest kadumist Elu24 ajakirjanikule järgmiselt: «Mul on hea meel, et inimesed huvituvad minu tegemistest, aga laske mul elada enda eraelu.»

Mõned kuud hiljem on mees avalikkuse ees tagasi. Isiklikule blogilehele on mees teinud mitu kriitilist sissekannet valulikel teemadel. Samas kirjutab mees, et tegemist ei ole blogiga, vaid ta peab sellisel viisil kirjavahetust. 

Eile sai teatavaks, et pikka aega ekraanilt ära olnud Hannes Võrno hakkab Tallinna Televisiooni (TTV) otse-eetris juhtima talk-show'd teemadel, millest avalikult sageli kõnelda ei julgeta.

«Mind võivad saatekülalistest eristada maailmavaade, hoiakud ja suhtumised, aga me ei asu mitte mingil juhul nii-öelda revolutsiooniredeli eri pulkadel,» ütles Võrno ja taunis ühtlasi meedias valitsevat olukorda, kus sõna saavad ainult kindlaks kujunenud inimesed. «Soovin saates rääkida nendega, kellega saab asjadest ausalt vestelda, mitte nendega, kellega justkui «peab» rääkima.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles