Ennustusportaal: Eesti Laulu võidab ülekaalukalt ooperilaulja Elina Nechayeva (3)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elina Nechayeva
Elina Nechayeva Foto: Facebook

Eesti Laulu esimese poolfinaali eel ennustavad spordiennustusportaali Betsafe analüütikud, et saate üldvõitjaks kroonitakse 71-protsendilise võidutõenäosusega Elina Nechayeva ooperipalaga «La forza». Talle järgnevad Stig Rästa «Home» ning Etnopatsy «Külm» vastavalt 17- ja 10-protsendilise võidutõenäosusega.

Betsafe’i Balti riikide turundusdirektori Kaido Ulejevi sõnul viitavad kõik märgid seekord juba poolfinaalide eel, et konkursi võidab ülekaalukalt «La forza».

«Kindel ei ole aga miski ning selgem pilt tekib juba peale poolfinaale,» lisas Ulejev, rõhutades, et kuivõrd muusika loob emotsiooni, mille ajel rahvas hääletab, ei pruugi sedalaadi konkursside tulemused alluda loogikale, millele toetudes analüütikat tehakse. 

Portaali analüütikud ennustavad, et ka esimese poolfinaali võitjaks osutub 76-protsendilise tõenäosusega kogu võistluse favoriit Nechayeva, teise poolfinaali võidavad aga 38-protsendilise tõenäosusega Karl-Kristjan ja Karl Killing looga «Young.»

Esimese poolfinaali edasipääsejad

Elina Nechayeva «La forza» – 1,02

Stig Rästa «Home» – 1,08

Etnopatsy «Külm» – 1,35

Vaje «Laura (Walk with me)» – 1,55

Desiree «On my mind» – 1,85

Teise poolfinaali edasipääsejad

Karl-Kristjan ja Karl Killing «Young» – 1,05

Frankie Animal «Misty» – 1,25

Nika «Knock Knock» – 1,60

Metsakutsu «Koplifornia» – 1,70

Indrek Ventmann «Tempel» – 1,80

Reaalajas koefitsiente Eesti Laulu poolfinaalide ning finaali kohta näeb spordiennustusportaali kodulehelt.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles