Huumorifestival Luige Nokk toob lavale kodumaa parimad meelelahutajad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Sepp ja Märt Avandi
Ott Sepp ja Märt Avandi Foto: ERR

8. – 10. juunini toimuv huumorifestivali Luige Nokk tegi teatavaks festivali ajakava. Kolme päeva jooksul näeb neljal laval pooltsada tuntud Eesti näitlejat, koomikut, muusikut, luuletajat ja mustkunstnikku. Tänasest on festivali kodulehel ka detailne ajakava.

Aasta alguses on festivali esinejaterivi jõudsalt täienenud ning esinemiskokkulepped on sõlmitud veel ligemale kümne näitleja ja stand-up koomikuga. Pealava programmi on lisandunud näitlejad Märt Avandi, Margus Prangel, Kait Kall ja Märt Koik ning koomik Sander Õigus.

Kinotelgis näeb kultusfilmi «Tulnukas», mille režissöör Rasmus Merivoo on lubanud kaasa tuua ka filmist välja jäänud kaadrid ning mõned osatäitjad. Samuti näeb festivali teisel päeval telesaate «Tujurikkuja» parimaid palu. Kohtumisel saate produtsendi Tõnis Lehti ning näitlejate Ott Sepa ja Märt Avandiga avatakse saate tootmise telgitaguseid ning räägitakse sketšide sünnilugusid. Kinotelgis tutvustatakse ka Kohala TV tegemisi ning kohal on saatejuht Risto Kongi.

Festivali pealava päevajuhiks on muuhulgas komöödiasaatest «Heeringas Veenuse õlal» tuntud näitleja Margus Prangel. Kinotelgi programmi juhib ning näitlejaid ja režissööre intervjueerib raadiojaama MyHits saatejuht, ansambli Winny Puhh laulja Indrek Vaheoja.

Huumorifestival Luige Nokk toimub 8. – 10. juunini Tallinnast 7 km kaugusel, Kiili vallas, Luige baasis. Kokku toimub festivali kolme päeva jooksul erinevatel lavadel 50 etteastet. Teiste hulgas astuvad lavalaudadele Sepo Seeman, Jan Uuspõld, Peeter Oja, Mattias Naan, Kaisa Selde, Mart Müürisepp, Tigran Gevorjan, Jarek Kasar, Rohke Debelak, Egon Nuter, Jaan Pehk ja paljud teised. Lisainfo, täpse esinejaterivi ja ajakava leiab koduleheltwww.luigenokk.ee. Festivali piletid on müügil Piletilevis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles