Noor naine kadus Stockholmi metroojaamast jälgi jätmata

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stockholmi Kristinebergi metroojaam
Stockholmi Kristinebergi metroojaam Foto: Wikipedia.org

Rootsi politsei teatel kadus jaanuaris Stockholmis noor Poola päritolu naine, kelle kohta ei ole seni ühtegi märki ega teadet.

Politsei pöördus nüüd avalikkuse poole, et leida 24-aastane Adrianna Klikowicz, keda nähti viimati 25. jaanuaril, teatab Aftonbladet.

Uurimine näitas, et naine oli Kristinebergi metroojaamas, kuid hiljem ei ole teda enam kuskil nähtud.

Politsenikud uurivad, kas Stockholmi ühes restoranis töötanud Klikowicz võidi tappa, kuid seni ei ole leitud midagi, mis viitaks mõrvale.

Rootsi politsei
Rootsi politsei Foto: Anders Wiklund/TT/TT NEWS AGENCY/Scanpix

Adrianna Klikowicz migreerus Poolast Rootsi 2012. aastal, asudes elama Bromma linnaossa ja leides tööd ettekandjana restoranis.

Kuna Adrianna ei võtnud kokkulepitud ajal perega ühendust ega ilmunud ka tööle, anti ta kadumisest Rootsi politseile teada. Pere sõnul on Adrianna tavaliselt väga täpnse ja tal ei ole kombeks kaduda ja siis taas välja ilmuda.

Naise venna Mateuszi sõnul elab tema Poolas ja ta õde Rootsis, kuid nad on seni olnud pidevas kontaktis, suheldes nii e-kirjade, skaibi kui telefoni teel.

«Tegemist on müstilise kadumisjuhtumiga, milliseid ei ole viimasel ajal just kuigi palju ette tulnud. Adrianna Klikowicz jäi 25. jaanuaril Stockholmi Kristinebergi metroojaamas kell 17.38 turvakaamera ette. See on viimane jälg tema kohta, ta oleks nagu maapealt pühitud,» teatasid politsei esindajad.

Stockholmi Kristinebergi metroojaam
Stockholmi Kristinebergi metroojaam Foto: wikipedia.org

Prokurör Zilla Hirschi arvates ei saa tapmist veel välistada, sest andmeid selle naisega juhtunu kohta ikka napib.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles