Galerii! Elisa Open 2018 tõi kokku kirglikud ja ilusad tennisegurmaanid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti Tennise Liidu poolt 2016. aasta parimaks tenniseturniiriks tituleeritud turniiril Elisa Open 2018 osales taaskord rekordarv osalejaid.

Nagu tavaks saanud, siis jaanuarikuu viimasel nädalavahetusel, 26.-27. jaanuaril 2018. aastal korraldas tenniseklubi Pallas Tallinki Tennisekeskuses järjekordse suurejoonelise paarismängu tenniseturniiri. Sellel osales nii harrastajaid, tuntud ärimehi ja ettevõtjaid kui ka praeguseid ja endised tennisemängijad. Kokku osales üle 200 mängija, kes võistlesid kolmes tugevusgrupis. Nagu eelnevalt ennustasime, siis sai kahe päeva jooksul näha väga tasavägiseid ja põnevaid mänge. A-tugevusgrupi ehk Olybet liiga võitsid Christian Anderson ja Mihkel Laks. B-tugevusgrupi ehk Erply liiga tasavägises lahingus osutusid parimateks Ksenia Popkova ja Kristjan Kuutok. C-tugevusgrupi ehk Pro Optika liiga võitsid Eve Põldemaa ja Taso Vahl. Turniiril osales ka kuus paari Lätist. Parimate autasustamine ja meeleolukas pidu toimus Olympic Park Casinos ansambel Dreamers saatel. Järjekordselt pidime tõdema, Tenniseklubi Pallas poolt 2011 aastal ellu kutsutud paarismänguturniir on aastatega saanud nii populaarseks, et kaks alagruppi täitusid juba esimeste nädalatega ning paraku ei saanudki kõik soovijad järjekordselt oma oskusi näidata.

Kuna Tenniseklubi Pallas jaoks on oluline aidata kaasa tervisespordi levikule Eestis, siis sel aastal pöörasime kohapeal tähelepanu ka tervislike eluviiside teadvustamise osas. Nimelt oli üks ürituse toetajatest Südameapteek, kes andis võimaluse kohapeal kontrollida oma tervisenäitajaid. Lisaks on kohapeal füsioterapeudid, kes kiirelt reageerisid spordivigastuste korral. Kuid loomulikult on ka õige toitumine kõige alus. Amps Catering ja Boost olid kohal, et pakkuda sportlastele tervislikku toitu pika spordipäeva jooksul. «Lisaks ürituse kasvavale populaarsusele on ka mängutase läinud aasta-aastalt tugevamaks ja tasavägisemaks, suur rõõm on näha tenniseharrastajate arengut aastate vältel. Olen kindel, et tänu headele sponsoritele, koostööpartneritele ja sõpradele, anname selle üritusega harrastustennisistide arengule hoogu juurde ning pakume ka praegustele ja endistele tipptennisistidele võimalust näidata oma oskusi entusiastliku publiku ees,» sõnas Elisa Open korraldaja ja eestvedaja Peeter Saks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles