Galerii: õpetajad, kes on enda õpilastega seksides vahele jäänud

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stacy Schuler
Stacy Schuler Foto: Cincinnati Enquirer

Seksuaalne tõmme on midagi, mida inimesed ei saa kontrollida. Aga tsiviliseeritud maailmas ei ole see vabanduseks, eriti kui tegu on õpetaja ja alaealise õpilasega.

Siin on nimekiri õpetajatest, kes jäid vahele enda õpilase (mõnel juhul ka õpilastega) intiimsuhetes olemisega.

Sarah Fowlkes

Sarah Fowlkes
Sarah Fowlkes Foto: Houston Chronicle

Tegu oli abielus 29-aastase matemaatikaõpetajaga Lockharti keskkoolist Texases, USAs, kes oli intiimsuhtes ühe enda alaealise meessoost õpilasega.

Hope Jakoby

Hope Jakoby
Hope Jakoby Foto: BakLol

23-aastane kehalise kasvatuse õpetaja, kes magas alaealise poisiga vanuses 14-17.

Haeli Wey

Haeli Wey
Haeli Wey Foto: Youtube

28-aastane matemaatikaõpetaja Texase osariigist magas kahel erineval korral kahe erineva meessoost õpilasega. Üks oli koolireisil Aafrikasse ning teine jalutuskäigu ajal loodusesse, mille algatajaks oli õpetaja ise.

Carrie McCandless

Carrie McCandless
Carrie McCandless Foto: CBS News

30-aastane kisakoori juhendaja oli iniimsuhtes 17-aastase meessoost õpilasega, kellega ta tegi kõike muud peale seksi. Aga sellele vaatamata istus ta 45 päeva vanglas.

Megan Mahoney

Megan Mahoney
Megan Mahoney Foto: Alchetron

Praegu 25-aastane endine keskkooli korvpallitreener mõisteti 2014. aastal süüdi 30 erijuhtumis sätestatud vägistamises 16-aastase poisiga.

Michelle Ghirelli

Michelle Ghirelli
Michelle Ghirelli Foto: Daily Mail

30-aastane õpetaja California osariigist seksis mitmel korral enda õpilastega, samal ajal kui teine õpetaja, 38-aastane Melody Lippert juures oli. Kui Ghirelli ükskord vahele jäi, siis ei olnud tema õpilased selles üldse üllatunud.

Alexandria Vera

Alexandria Vera
Alexandria Vera Foto: Daily Star

24-aastane inglise keele õpetaja tunnistas 2016. aastal, et ta magas 13-aastase poisiga enda juhendatavast kaheksandast klassist. Õpilane tegi Vera rasedaks ning kuigi nende esimene soov oli laps endale jätta, tegi naine siiski politseile vahele jäädes abordi. 

Debra Lafave

Debra Lafave
Debra Lafave Foto: Tampa Bay Times

Praegu 37-aastane endine Florida õpetaja magas kahel korral 14-aastase poisiga. Naine vanglasse ei läinud, kuna poisi vanemad ei tahtnud, et poiss kohtuprotsessi läbi teeks.

Pamela Rogers Turner

Pamela Rogers Turner
Pamela Rogers Turner Foto: CBS News

Aastal 2005 mõisteti siis 27-aastane Pamela süüdi, kui ta jäi vahele olles intiimsuhtes 13-aastase poisiga. Talle määrati üheksakuune vanglakaristus kaheksa aastase katseajaga. Aga kui ta vanglast välja sai, jäi ta taaskord vahele samale õpilasele endast alasti piltide saatmisega, ning pidi ära kandma ülejäänud seitse aastat enda karistusest.

Michelle Preston

Michelle Preston
Michelle Preston Foto: Kansas City Pitch

Preston oli siis 28-aastane kui tema töökohas, ühes Kansase keskkoolis, hakkasid levima temast alasti pildid. Pärast seda võttis Preston läbi Facebooki ühendust kolme meessoost õpilasega, kellega ta seksis kokku 15 eri korral. Naine vanglasse ei läinud, kuna poisid olid osariigi seaduste kohaselt täisealised, kuid õpetaja pidi end registreerima kui seksuaalkurjategija.

Stephanie Ragusa

Stephanie Ragusa
Stephanie Ragusa Foto: ABS Action News

Aastal 2012 28-aastane Florida õpetaja magas kahe enda meessoost õpilasega. Üks poistest oli 16 ja teine 14. Kohtunik määras naisele kümne aastase vanglakaristuse koos 15 aasta pikkuse katseajaga. 

Heather Daughdrill

Heather Daughdrill
Heather Daughdrill Foto: TMZ

2011. aastal 28-aastane õpetaja oli seksuaalses suhtes 13-aastase meessoost õpilasega, kes korjas poisi üles piiblilaagri järel nii, et poisi vanemad sellest midagi ei teadnud. Seega ei olnud üllatav, kui talle peale alaealisega seksimise eest ka inimröövi süüdistus esitati.

Amy Northcutt

Amy Northcutt
Amy Northcutt Foto: Turlock Journal

See õpetaja sai koos enda abikaasaga süüdistuse 16-aastasele tüdrukule seksuaalse sisuga sõnumite saatmises ning grupiseksi organiseerimises.

Cara Dickey

Cara Dickey
Cara Dickey Foto: Youtube

2008. aastal määrati siis 29-aastasele õpilasele nelja-aastane vanglakaristus 14-aastase meessoost õpilasega seksimise eest. Aga see ei olnud veel kõik. Enne seda kui nende seksuaalne suhe avalikuks tuli olid politseinikud avastanud, et õpetaja ja õpilane olid sõlminud omapärase enesetapuleppe. Õpetaja oli toonud rummi ja rahusteid, et mõlemad saaksid end ära tappa, aga mingil põhjusel jäi plaan katki.

Brianne Altice

Brianne Altice
Brianne Altice Foto: The Sun

Eelmise aasta jaanuaris määrati sellele 37-aastasele õpetajale 30 aasta pikkune vanglakaristus kui tuli avalikuks, et ta seksis kolme enda meessoost õpileasega vanuses 16 kuni 17. Kohtuprotsessi ajal ütles naine, et poistega magamine parandas tema enesekindlust, ja aitas poistel nende hindeid parandada.

Jaymee Wallace

Jaymee Wallace
Jaymee Wallace Foto: Youtube

Sellel 28-aastasel õpetajal oli 18 kuu pikkune lesbisuhe 15-aastase õpilasega. Nad seksisid naise autos üle 50 korra lõbustuspargi Busch Gardensi parklas.

Lisa Robyn Marinelli

Lisa Robyn Marinelli
Lisa Robyn Marinelli Foto: StrangeCosmos

See 40-aastane õpetaja seksis 15-aastase poisiga enda autos ja jättis talle meeneks enda aluspüksid. Õpetaja huvi poisi vastu tekkis ajal, mil poiss alustas suhet naise teismelise tütrega.

Helen Goddard

Helen Goddard
Helen Goddard Foto: The Guardian

See 26-aastane muusikaõpetaja oli lesbisuhtes enda 15-aastase õpilasega Londoni tüdrukute koolist. Ta sai 15 kuu pikkuse vanglakaristuse, kuid õpetajal ja õpilasel lubati sel ajal teineteisele kirju saata.

Stacy Schuler

Stacy Schuler
Stacy Schuler Foto: Cincinnati Enquirer

See 33-aastane õpetaja magas süüdistuste kohaselt kolme 17-aastase õpilasega, aga eitas kohtus süüdistusi, kuna ta ei mäletavat sündmustest midagi. 

Cameo Patch

Cameo Patch
Cameo Patch Foto: Tooele Bulletin

Jaanuaris 2006 karistati siis 29-aastast õpetajat 17-aastase meessoost õpilasega seksimise pärast. 

Christine Scarlett

Christine Scarlett
Christine Scarlett Foto: BakLol

Aastal 2002 tunnistas siis 40 aastane õpetaja, et ta seksis Strongsville'i keskkooli jalgpallimeeskonna kapteni, 17-aastase Steven Bradiganiga. Naine sünnitas aasta hiljem õpilasele ka poja.

Aga asi ei piirdunud sellega. Kuna poisil oli kuulmisprobleemid ja õppimisraskused, kaebas Steven nii õpetaja kui kooli kohtusse, süüdistades õpetajat enda haiguse tõttu seksuaalses väärkasutamises, ja kooli selles, et millelgi sellisel lasti juhtuda.

Rebecca Bogard

Rebecca Bogard
Rebecca Bogard Foto: Twitter

27-aastane mõisteti süüdi 15-aastase meessoost õpilasega seksimise eest. Õpetaja ja õpilane olid omavahel ka sõnumeid saatnud. Ühe sõnumi sisu oli selline: «Ma armastan sind. Jah, see oli parim. Milline õhtu oli sinu jaoks parim? Ma olen veel tundlik, aga ääritust pole. Sa olid nii hea.»

Poiss jäi selle afääri tõttu isegi enda tööst ilma, kui ta tegi pidevalt liiga pikki pause, mille ajal nähti teda valgesse Jaguari istumas. Auto omanikuks oli loomulikult Bogard.

Christine McCallum

Christine McCallum
Christine McCallum Foto: tmp

See õpetaja hakkas 2005. aastal juhendama enda 13-aastat ohvrit ja tema 11-aastast venda. Õpetaja ja õpilane alustasid sekssuhet 2006. aasta veebruaris, kui naine kasutas alkoholi ja kanepit, et poissi võrgutada. 

Nende suhe lõppes kaks aastat hiljem, kui poisile hakkas huvima pakkuma endavanune tüdruk.

Õpetajale esitati hiljem 21 kuu pikkuse afääri jooksul üle 300 korral seksinud karistus iga intiimsuhte eest eraldi. Lisaks ka alaealisele alkoholi ja narkootiliste ainete pakkumine.

Danielle Walls

Danielle Walls
Danielle Walls Foto: 10News

See 26-aastane õpetaja tunnistas, et andis enda 16-aastasele õpilasele kokaiini, alkoholi ning seksis poisiga korduvalt viimase autos.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles