Õllesummer avalikustas pealava programmi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õllesummer vallutas lauluväljaku - esimene päev
Õllesummer vallutas lauluväljaku - esimene päev Foto: Karli Saul/Jelena Rudi

Õllesummeri pealaval esinevad sel aastal The Cranberries`e ja Killer Queeni kõrval Tanel Padar & The Sun, Ultima Thule, Metsatöll vs Kukerpillid, Winny Puhh ning 2 Quick Start.

Smilersi kõrval, kes on juba välja kuulutanud supershow «Üks valge öö Smilersiga», on üllatusi oodata ka teistelt laval esinevatelt kodumaistelt tippbändidelt.

 
Metsatöll
ja Kukerpillid ühendavad taaskord oma jõud, et tuua suurele lavale paari aasta tagune menuprojekt, kus mõlemad artistid laulavad omas võtmes üksteise tuntumaid hitte.

Nii saab kontserdil muuhulgas kuulda Metsatöllu esituses «Suured koerad, väiksed koerad» ning vastupidi – Kukerpillide esituses «Lahinguväljal näeme, raisk!».

«Toona tegime ainult kaks kontserti, mis läksid igas vanuses rahvale väga hästi peale,» kommenteeris Metsatöllu trummar Marko Atso.

«Rahvas on juba ammu palunud asjale järge, nüüd ongi hea võimalus seda teha suure publiku ees,» lisas Atso.

 

Tanel Padar & The Sun esitavad Õllesummeri kontserdil oma lugude kullafondi.

«Esitlusele tulevad kõik meie parimad lood neljalt albumilt ning lisaks ka vastvalminud palad,» kommenteeris The Suni kitarrist Tarvo Valm.

«See on lihtsalt rock`n`roll, kuid meile meeldib see,»  parafraseeris bändi solist Tanel Padar kuulsat rollingute lauset ning garanteeris publikule korralikku kontserdielamust.

 
Tuntud headuses on üle mitme aasta festivali pealaval Ultime Thule, kes pärjati veebruaris tervelt nelja Eesti Muusikaauhinnaga.

 
Laupäeval esineb pealaval Winny Puhh, kes tekitas aprillis palju kõneainet, esinedes Rock Cafe klaasist laval trussikute väel.

 

Pealava esinemised avab kolmapäeval lainedatud kooseisus 2 Quick Start, kelle uus, üheksa aastat oodatud  album ilmus eelmise aasta detsembris.

«Õllesummeril esitatakse seekord kava, kuhu peale uue plaadi materjali mahub laule, mida me pole juba kümme aastat esitanud,» ütles bändi laulja Pearu Paulus.

 
6.-9. juulini Tallinna Lauluväljakul toimuva Eesti suurima festivali peaesinejaks on meloodilise roki superstaar The Cranberries ja maailma tunnustatuim Queeni tribuutbänd Killer Queen.


 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles