Kuulsused, kes end minevikus vigastasid

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Demi Lovato
Demi Lovato Foto: SCANPIX

Maailmas on väga palju inimesi, kes elavad pärast suuremat traumat läbi perioode, mil nad tunnevad end halvasti ja täiesti väärtusetult, et mingigi emotsiooni tundmiseks nad vigastavad ennast.

See nimekiri ongi maailmakuulsatest staaridest, kelle on ühel või teisel ajahetkel tekkinud vajadus end lõikuda.

Neil läks isegi hästi, sest millegi tõsisemani see ei viinud.

Megan Fox

Megan Fox
Megan Fox Foto: Scanpix

Kui Foxi käest küsiti, kas ta on end kunagi lõiganud, vastas ta: «Jah, aga ma ei tahaks sellest täpsemalt rääkida. Ma ei kutsuks end kunagi lõikajaks. Tüdrukut elavad kasvades läbi erinevaid faase, milles nad on masendunud või teevad erinevaid asju, olgu selleks siis söömishäire või end lõikumine.»

Johnny Depp

Johnny Depp
Johnny Depp Foto: Goff / Scanpix

Deppil on mitmeid arme, mille ta endale ise noorena tekitas. «Minu keha on nagu päevik. See on umbes nagu midagi sarnast sellele, mida meremehed kunagi tegid, kus iga tätoveering tähendas midagi, erinev periood elus, kus sa teed endale märgi peale, vahet ei ole, kas sa teed seda endale noaga ise või teeb seda professionaalne tätoveeringukunstnik,» ütles näitleja.

Angelina Jolie

Angelina Jolie
Angelina Jolie Foto: YVES HERMAN/REUTERS

«Ma lõikusin end kunagi või hüppasin lennukitest alla, proovides alati midagi, millele vastu hakata, sest mõnikord tundusid asjad liiga lihtsad,» sõnas Jolie aastaid tagasi.

Russell Brand

Russell Brand.
Russell Brand. Foto: Promo

Briti koomik vaevles teismeeas buliimia all ja lõikus ennast.

Lindsay Lohan

Lindsay Lohan.
Lindsay Lohan. Foto: Instagram/Instagram

Lohan ei ole kunagi avalikult enda lõikumisest rääkinud, aga ta on mitmel korral jäänud lõikearmidega kätel kaamerasilma ette.

Drew Barrymore

Näitleja Drew Barrymore.
Näitleja Drew Barrymore. Foto: ANDREW KELLY/Reuters

Barrymore'il olid lapsstaarina üles kasvades mitmeid probleeme, mida ta üritas leevendada enda lõikumisega. See kulmineerus 13-aastaselt kui ta üritas endal randmeid läbi lõigates end ära tappa.

Printsess Diana

Printsess Diana
Printsess Diana Foto: Emmevi Photo/National/©National Pictures / TopFoto/Scanpix

Walesi printsess tunnistas, et ta vigastas end korduvalt, sest see, kuidas Charles temaga ümber käis muutis ta õnnetuks. «Ta ütles, et ma karjun ilmaasjata hunti. Sellepärast ma võtsin tema laualt kirjanoa ja kratsisin enda käsi seni, kuni verd voolama hakkas,» sõnas naine.

Miley Cyrus

Miley Cyrus
Miley Cyrus Foto: CARLO ALLEGRI/REUTERS

USA laulja on korduvalt kaamerasilma ette jäänud lõikearmidega tema kätel.

Demi Lovato

Demi Lovato
Demi Lovato Foto: Matt Winkelmeyer/AFP

USA laulja läks 2010. aastal pideva enesevigastamise tõttu võõrutusravile.

Kui sul on nendele inimestele sarnaselt probleeme enesevigastamisega, siis pöördu abi saamiseks perearsti või pereliikme poole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles