Jana Kask on kallimast lahus?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jana Kask
Jana Kask Foto: Erakogu

Laulja Jana Kask avaldab oma sotsiaalmeediapostituses, et teda on justkui «näoga musta lombi sisse surutud». Ühtlasi nimetab Jana oma kihlatut: «endiseks kallimaks». 

Jana Kask kirjutab oma postituses: «Mõnikord, kui teid pannakse näoga musta lombi sisse, tuleb öelda: aitäh kogemuse eest ning aitäh selle eest, et see ei olnud terve järv ning SUUR aitäh, et te mind nii tugevaks tegite. Show must go on, My Skizo? Show will go on, kuna MY SKIZO olen mina ise.»

Postitusele vastab Jana bändis trumme mängiv elukaaslane Arvi Aigro: «Jana, sina ei ole MAI SKIZO.»

Elukaaslase kommentaarile annab Jana vastuseks: «Arvi, ma võin olla kurk aga suurim osa lugusid, mis millegi või kellegi pärast pidurdama jäid, ei ole siiamaani välja lastud. Usu mind, Lady Gaga ei muretsenud oma nime pärast. Ta lihtsalt teeb seda, mida tema hing ütleb. Musi - musi, endine kallikene. Sa oled «stereotüüpides» kinni. Juhul, kui Sa saad sealt välja, mul on hea meel. Palju edu!. :) My Skizo elab ja jääb elama lugudes, mida ma kirjutasin ning mida kirjutan veel. Hallelujah of a New f#cking Age.»


Jana Kase postitus sotsiaalmeediasLauljatar Jana Kask on trummarist kallima Arvi Aigro andsid oma suhtest ja ühtlasi kihlusest teada ligi neli aastat tagasi. Tänaseks on Jana suhtestaatus «kihlatud» sotsiaalmeediast kadunud. 
Jana Kase postitus sotsiaalmeediasLauljatar Jana Kask on trummarist kallima Arvi Aigro andsid oma suhtest ja ühtlasi kihlusest teada ligi neli aastat tagasi. Tänaseks on Jana suhtestaatus «kihlatud» sotsiaalmeediast kadunud. Foto: facebook
Jana Kask ja Mai Skizo trummar Arvi Aigro
Jana Kask ja Mai Skizo trummar Arvi Aigro Foto: Arno Saar / Õhtuleht
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles