Naiste kätš! «Seks ja linna» staarid kaklevad: sa ei ole mu sõbranna

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sarah Jessica Parker ja Kim Cattrall 2010. aasta juunis Tokyos "Seks ja linn 2" esilinastusel
Sarah Jessica Parker ja Kim Cattrall 2010. aasta juunis Tokyos "Seks ja linn 2" esilinastusel Foto: Michael Caronna / Reuters / Scanpix

«Seks ja linna » staarid Kim Cattrall ning Sarah Jessica Parker on ka varem meedia tähelepanu haaranud seoses naistevahelise kismaga. Nüüd aga on fännid šokeeritud, sest Kim Cattrall avaldas soovi, et tema kunagine ekraanipartner Sarah Jessica Parker ta rahule jätaks, vahendab Hello!.

Sel pühapäeval kirjutas Kim Cattrall oma sotsiaalmeediasse postituse, milles palub, et näitleja Sarah Jessica Parker temaga enam ühendust ei võtaks. Kim, kes leinab oma venda Christopher Cattrall'i, oli postituses otsekohene ning kirjutas: «Traagilisel hetkel nagu seda on praegune, ei vaja ma sinu armastust või toetust, Sarah Jessica Parker».

Kuid see pole veel kõik! Pildi all jätkab naine: «Mu ema küsis mu käest täna, millal Sarah Jessica Parker, see silmakirjatseja, meid rahule jätab? Sinu jätkuv katse ühendust saada on valus meeldetuletus, kui õel sa olid ja siiani oled. Las ma teen selle sulle VÄGA selgeks. (Kui sa pole sellest veel aru saanud). Sa ei kuulu mu perekonda. Sa ei ole mu sõber. Seega ma kirjutan sulle, et viimast korda käskida sul lõpetada meie tragöödia ekspluateerimine, et sina saaksid taastada oma «hea tüdruku » imidžit.» 

Fännid on sellisest pöördumisest täiesti jahmunud. Samas keerlevad nende kahe näitleja ümber juba ammu kuulujutud, et naised ei saa omavahel läbi. Kim Cattrall on ka ise sel teemal sõna võtnud, kirjeldades nendevahelist sõprust  «mürgisena» ning lisades, et Sarah Jessica Parker oleks võinud olla kenam inimene. Sarah Jessica Parker ise väidab aga, et tema jaoks on see täiesti murettekitav, sest naise sõnul ei mäleta tema nõnda negatiivset kogemust. 

«Seks ja linn » stseen
«Seks ja linn » stseen Foto: Craig Blankenhorn/AP

Mis täpselt nende kahe vahel juhtus, ei ole teada. Küll aga on Kim Cattrall'i viimane postitus pigem üllatus, sest vaid paar päeva varem kirjutas naine oma sotsiaalmeedia kontole: «Ma tahaks tänada oma fänne, sõpru ja mu «Seks ja linna» kolleege, et nad on viimasel 72 tunnil mind ja mu pere toetanud».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles