Fotod: issi-emme lumehelbekesed ehk Eesti staaride imearmsad pesamunad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2016. aastal sündis muusik Stig Rästa ja tema elukaaslase Karina perre tütar, kelle nimeks sai Lumi
2016. aastal sündis muusik Stig Rästa ja tema elukaaslase Karina perre tütar, kelle nimeks sai Lumi Foto: Instagram

Eesti staare tabas möödunud aastal korralik beebibuum. Nii mõnigi tuntud inimene sai just siis esimest korda lapsevanemaks. Vaata, millised nunnupallid kasvavad Maarjamaa kuulsate ja ilusate peredes. 
 

Saara Kadak ja Märt Pius - Imeline näitlejapaar, kes kohtus aastal 2014. kirjaniku Margus Karu romaani «Nullpunkt» samanimelise seriaali võtteplatsil, said lapsevanemateks möödunud aasta kevadel. Märt Piusi ja Saara Kadaku perre sündis tütar 25. märtsil Pelgulinna sünnitusmajas ja tütreke sai nimeks Susanna.

 

#kollane#päike#kelpmantextile #jonsu

A post shared by Saara Kadak (@saara.kadak) on

Egle Eller-Nabi ja Heiki Nabi - Tippsportlased, kes on koos olnud ligi 9 aastat, said möödunud suvel teise lapse. Perekond Nabi pisipoeg Henri nägi ilmavalgust möödunud aasta 24. juulil.

Marilyn Jurman ja Janno Saft - joogaõpetaja ja näitlejanna tõi möödunud kevadel ilmale oma esiklapse, kes sai nimeks Rumi. Hetkel elab Marilyn koos perega Hispaanias. 

Helen Randmets ja Reigo Randmets - perekond Randmetsa pere sai kolmanda poisslapse võrra täiendust möödunud suvel. Endine Nexuse lauljanna tõi 11. juunil ilmale pisipoja, kellel pandi nimeks Joren Rei.

 

Tasub sõbrannaga kokku saada, jääb ise ka pildile koos lapsega

A post shared by Helen Randmets (@helenrandmets) on

Stig Rästa ja Karina Rästa - perekond Rästa esiklaps nägi ilmavalgust 2016. aasta lõpus. Pisipiigale pandi nimeks Lumi.

 

judy is a punk #ramones #judy #punk #restoranriis

A post shared by Stig Rästa (@stigrasta) on

Maarja-Liis Ilus ja Fred Krieger - Kaunis paar on koos olnud ligi 14 aastat. Pea sama pikalt, kui on kestnud nende suhe, on arutletud ka selle üle, millal võiks ilmavalgust näha järeltulija. Lauljanna ja tema muusikamänedžerist kallima tütar nägi ilmavalgust 6. jaanuaril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles