Lennujaama tualettruumist leiti vastsündinu koos südantlõhestava kirjaga (1)

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: Hannes Eichinger/PantherMedia /

Arizona ametnikud otsivad Tucsoni lennujaamas arvatavasti sünnitanud ning seal siis lapse hüljanud naist.

Travel+Leisure vahendas, et vastsündinud laps oli jäetud tualettruumi mähkmelauale koos kirjaga:

«Palun aidake mind. Minu emal ei olnud aimugi, et ta oli rase. Tal ei ole võimalik ja ta ei sobi minu eest hoolt kandma. Palun viige mind inimesteni, kes võiksid mulle hea kodu leida. Ma tahan vaid talle parimat. Palun, mul on kahju.»

Lennujaama turvalindilt on näha, kuidas naine jalutab longates ning kannab kaasas teki sisse mähitud pambukest. Kuigi beebi leiti lennujaamast juba 14. jaanuaril, avaldasid ametivõimud info alles nüüd, lootuses naist leida.

Laps oli leidmishetkel täie tervise juures, kuid lennujaama töötajad leidsid lennujaama tualetist verised riided, mida nad arvavad lapse emale kuuluvat. Ametnikud usuvad, et naine sünnitas lennujaamas.

Arizona osariigis on olemas turvalised vastsündinute hülgamise kastid, kuhu naised, kes ei suuda oma beebi eest hoolt kanda, saaksid lapse viia ilma seadusega pahuksisse sattumiseta. Lennujaamades paraku aga selliseid kaste pole.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles