Foto! Mirtel Pohla kehastus kubujussiks: Eesti kliima on muidugi selline, et sageli näevad näitlejad ka suvel niisugused välja

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mirtel Pohla
Mirtel Pohla Foto: Instagram

Näitlejanna Mirtel Pohla jagab vallatut klõpsu talvisest filmivõttest. 

«Kihid, kihid, kihid. Särgid, sukad, sallid, säärised vaheldumisi jopede, kampsunite ja kleitidega. Pealismantli all sellises järjekorras nagu parasjagu mahub. Kokku tõmmatud mikrofoni vööga. Talverehvid all. Eesti kliima on muidugi selline, et sageli näevad näitlejad duublite vahel ka suvel niisugused välja,» avaldab Mirtel Pohla, kes on üks osatäitjatest Anu Auni uues filmis «Eia jõulud Tondikakul».

Film on üks EV100 filmiprogrammi kuuluvatest linateostest, mis räägib 10-aastasest Eiast, kelle plaanid võtavad ootamatu pöörde, kui linnatüdruk viiakse talvevaheajaks salapärasesse Lõuna-Eesti tallu. Peaosaliste laste ja Mirtel Pohla kõrval astuvad filmis üles mitmed tuntud näitlejad nagu Jaan Rekkor, vennad Märt Pius ja Priit Pius, Priit Võigemast, Juhan Ulfsak, Tambet Tuisk, Anne Reemann, Tõnu Oja, Meelis Rämmeld, Maria Annus, Robert Annus ja teised. Näitlejadebüüdi teeb lastefilmis laulja Liis Lemsalu, kellel on üks kandvamaid rolle. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles