Mailis Reps: nädalavahetused mööduvad tülitsedes, mitte mõnusas õhkkonnas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mailis Reps
Mailis Reps Foto: Videokaader

Haridus- ja Teadusminister Mailis Repsi arvates võiks koduste ülesannete andmisest loobuda, ministri hinnangul õpilased sellest rumalaks ei jääks, otse vastupidi - see aitaks nende arengule kaasa.

Mailis Reps, kelle kolm last on kooliealised, rääkis «Seitsmestele», kuidas nende pere nädalavahetused mööduvad suures osas õppimise lainel. «Ei ole kahtlust, et mõned projektid on põnevad, näiteks soolakristallide tegemine, mida saime teha terve perega, aga sellist rutiinset tegevust on ka väga palju,» tunnistab Reps. «Pigem on see sellise tüli ja mitte väga mõnusa nädalavahetuse õhkkonna loomine,» lausus minister. 

Reps rääkis, et tema lapsed vajad tuge eelkõige vene keele õppimisel, kuna inglise keel tuleb «uksest ja aknast». Vene keelega on side aga nõrgem ja ka keel ise on raske, mistõttu Repsi peres on teinekord tülid. 

Mailis Reps on abielus lätlase Agris Repšsiga, kes töötab Riias vandeadvokaadina. Neil on pojad Richard, Karl Robert, Henry Roger ja Frederick ning tütred Elizabeth ja pesamuna Charlotte, kes sündis möödunud aasta 7. mail.

Pikemat videot vaata siit!
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles