Varro Vooglaid: laste saamine tuleks maksustada! (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Möödunud aastal käis Sihtasutus Perekonna ja Traditsiooni Kaitseks (SAPTK) tuuril. Fotol Varro Vooglaid Pärnu keskraamatukogus, kuhu olid SAPTKi uudiste- ja arvamusportaali Objektiiv uudiste- ja arvamustoimetajat Markus Järvit ning SAPTKi juhatuse esimeest Varro Vooglaidu (pildil) kogunenud kuulama saalitäis peamiselt kesk- ja vanemas eas pärnakaid. Teemaks kultuurisõda.
Möödunud aastal käis Sihtasutus Perekonna ja Traditsiooni Kaitseks (SAPTK) tuuril. Fotol Varro Vooglaid Pärnu keskraamatukogus, kuhu olid SAPTKi uudiste- ja arvamusportaali Objektiiv uudiste- ja arvamustoimetajat Markus Järvit ning SAPTKi juhatuse esimeest Varro Vooglaidu (pildil) kogunenud kuulama saalitäis peamiselt kesk- ja vanemas eas pärnakaid. Teemaks kultuurisõda. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Esifeminist Nika Kalanteri avaldusele vastuseks kirjutab Varro Vooglaid irooniliselt, et laste saamine tuleks maksustada. 

Nika Kalanter avaldas, et laste saamine on keskkonnale kahjulik. Vastuseks Nika avaldusele eilses telesaates «Suud puhtaks» kirjutab Varro oma sotsiaalmeediapostituses järgmist: 

«Õige! Laste saamine tuleks maksustada! Korralikult kohe – miks mitte nii, et tõsta tulumaksu iga lapse saamisega 5%. Või rohkem. Vastutustundetu elu peab olema maksustatud! Maksudest kogunenud raha saaks sotsiaalse õigluse sõdurid jt õilishinged kasutada nt lendoravate ja beebihüljeste päästmiseks ning kliima soojenemise peatamiseks.»

Varro Vooglaiu postitus sotsiaalmeedias
Varro Vooglaiu postitus sotsiaalmeedias Foto: facebook
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles