Mees noris känguruga tüli ja sai peksa

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mehel nägu puru.
Mehel nägu puru. Foto: Joshua Hayden/ABC

Joshua Hayen läks koos vennaga Lääne-Austraalias kängurujahile, aga see lõppes nii õnnetult, et mees sai looma käest nii peksa, et tema lõualuu murti ära.

Hayden, kes pidasid koos vennaga jahti enda autost, märkasid Kellerberrinini tühermaal sõites taamal kolme känguru. 19-aastane Hayden tõstis relva ukseaknast välja, et saaks ühte loomadest lasta. Sihtimise ajal kadus üks kängurudest silmapiirilt ja kui Hayden võttis teised kaks sihikule, kargas kaduma läinud känguru kuskilt välja ja ründas autot. Loom ründas autot sellise jõuga, et lõhkus selle esiakna, ning lõi Haydenit peaga nii tugevasti, et murdis mehe lõualuu.

Hayden rääkis: «Ta tegelikult põrkus vastu auto külge ja lõhkus esiklaasi. Siis põrkus ta minu peale ning lõi mind peaga vastu lõugu.»

Hayden oli umbes 30 sekundit teadvuseta enne kui ta kohalikku haiglasse toimetati. Ta nägu oli aga kohalejõudes liialt paistes, et kohe opereerida. Arstid ütlesid talle, et ta peab kümme päeva ootama, et paistetus alla läheks ja nad saavad opereerida.

Joshua Hayden ja tema vend ütlesid, et nad käivad regulaarselt kängurusid jahtimas, aga see oli esimene kord kui nendega midagi juhtus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles