Video: mis juhtus Daniel Craigiga? Kas botox?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daniel Craig
Daniel Craig Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Superagent James Bondi rolliga tuntust kogunud briti näitlejat Daniel Craigi oli 18. veebruaril 71. Briti filmikadeemia (BAFTA) auhinnagalal raske ära tunda, sest ta nägu oli muutunud.

Kohe tekkis Twitteris kommentaaridelaviin, et mis Craigiga juhtunud on, kas ta käis mõnel iluoperatsioonil või lasi endale liiga palju botoxit süstida. Või on hoopis loobunud enda eest hoolitsemast ja tarbib liiga palju alkoholi.

Daniel Craig
Daniel Craig Foto: Kuvatõmmis/Youtube

«Möödunud aastal oli tal hoopis teistsugune nägu kui nüüd. Mida ta endaga teinud on?» küsiti mitmes tviidis.

Daniel Craig
Daniel Craig Foto: BENOIT TESSIER/REUTERS/SCANPIX

Oli ka neid, kelle arvates nägi Craigi nägu välja nagu see oleks plastmassist või tal oli mingi mask näos. Pandi tähele, et tal oli raskusi naeratamise ja rääkimisega.

«Varasemal ajal Bondina ja veel möödunud aasta lõpul nägi ta hoopis teistsugune välja. Nüüd on ta nägu liikumatu ja emotsioonitu. Kas tal tõesti oli palju kortse, mis vajasid sirgeks tõmbamist?» kommenteeriti.

Daniel Craig
Daniel Craig Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Sotsiaalmeedias võrreldi Bondi filmide esilinastusel tehtud fotosid nüüdsete uute fotodega Craigist.

«2015. aasta filmis «Spectre» ja selle filmi esilinastusel nägi Craig enda moodi välja, nüüd on ta nagu näost paistes. Kas haigus või kortsude silumine?» kirjutati ühes tviidis.

Kaader filmist «Spectre». Pildil Daniel Craig James Bondina
Kaader filmist «Spectre». Pildil Daniel Craig James Bondina Foto: Susie Allnutt/AP/Scanpix

Paljud meesstaarid on lasknud oma välimust kohendada ja Craig ei pruugi selle suhtes erand olla.

Daniel Craig
Daniel Craig Foto: Charles Sykes/AP/Scanpix

Briti filmiakadeemia galal tehtud fotosid näinud ilukirurgide arvates läbis Craig botoxikuuri, mille tõttu ta näolihased olid veel «kanged».

Botox on ravim, mis lõõgastab lihaseid, aidates siluda ja ennetada miimikakortsude tekkimist. Selle ravimi põhiaine on mürk botuliin, mida eritavad anaeroobsed bakterid, eelkõige Clostridium botulinum.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles