Draamasse kistud Brigitte S. Hunt: ekskuti uus pruut müüb kingitud riideid (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuvatõmmised
Kuvatõmmised Foto: Instagram/ Brigitte Susanne Hunt

Brigitte Susanne Hunt jahmatas oma fänne eriskummalise looga, mida jagas enda Instagrami story's. Nimelt väidab neiu, et tema sõbrannat ahistatakse ning tema sõbranna varastatud riideid müüakse avalikult. 

Brigitte postitus algas sellega, et telestaar avaldas selle, kuidas tema sõbranna oli vägivaldses suhtes, mis lõppes kohtuga. Nüüd on aga ilmnenud, et Brigitte sõbranna eksmehe uus pruut müüb sõbrannale kingitud riideid avalikult Instagramis. 

Kuvatõmmis
Kuvatõmmis Foto: Instagram/ Brigitte Susanne Hunt

Loole annab värvi juurde ka see, et Brigitte sõbranna sõnul ootas tema eksmees, et naine lahkuks kodust ja tungis seejärel tema elamisse, et omal jõul ära võtta kõik naisele varasemalt kingitud esemed. Sealhulgas oli ka iPhone 10 ning mitmed kleidid.

Aga see pole veel kõik: nii Brigitte Susanne kui ka tema sõbranna jagasid vahejuhtumit Instagramis ning ilmneb, et loo «paharett» ei näe endas süüd ning käskis loo Instagramist eemaldada. 

Kuvatõmmis
Kuvatõmmis Foto: Instagram/ Brigitte Susanne Hunt

Brigitte sõnab oma Instagrami story lõpus, et asi on antud politseisse juba pool aastat tagasi, ent ahistamine pole siiani lõppenud. 

Kuvatõmmis
Kuvatõmmis Foto: Instagram/ Brigitte Susanne Hunt
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles