Millist kleiti kannab president Kersti Kaljulaid EV100. aastapäeva ballil?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
President Kersti Kaljulaid Kadriorus
President Kersti Kaljulaid Kadriorus Foto: Liis Treimann

Elu24le saabus vihje, millise rõivastusega kavatseb president Kersti Kaljulaid astuda üles Eesti Vabariigi 100. aastapäeva ballil. 

Hiljuti Läti stilistilt kurja kriitikat saanud presidendi riietevalik teeb nii mõnedki siinsed fashionistad juba ette ärevaks. Meie president ei vaeva kindlasti igapäevaselt oma pead tühiste riietuse teemadega. Aga seekordse EV 100 aastapäevaballi puhul ongi vastutavad just presidendi stilistid ja disainer. Nendel õlul on tänavu see suur vastutuse koorem.

Kersti Kaljulaidi stiil on püsinud konservatiivne ja neutraalne. Lemmiktooniks on presidendil igati õigustatult kujunenud sinine. Seekordsel Eesti Vabariigi 100. aastapäeva ballil kannab Kersti Kaljulaid väidetavalt taas Eesti rahvariietest inspreeritud rõivaid. 

Vähemalt saame oma praeguse presidendi puhul olla kindlad, et rahvuslikele mustritele truuks jäädes ta meid suure moefopaaga üllatada ei kavatse. 

Meenutuseks foto presidendipaari võrratust rahvuslikust komplektist mulluselt aastapäevaballilt: 

President Kersti Kaljulaid ja Georgi-Rene Maksimovski.
President Kersti Kaljulaid ja Georgi-Rene Maksimovski. Foto: Erlend Štaub
President Kersti Kaljulaid ja Georgi-Rene Maksimovski. Керсти Кальюлайд.
President Kersti Kaljulaid ja Georgi-Rene Maksimovski. Керсти Кальюлайд. Foto: Arno Mikkor / Raigo Pajula / presidendi kantselei
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles