Lenna Kuurmaa tegi EV100 puhul südantlõhestava avalduse

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lenna Kuurmaa
Lenna Kuurmaa Foto: Instagram / Reemet Piiroja

Laulja ja endine ninja-tüdruk Lenna Kuurmaa tegi Instagramis väga emotsionaalse ning südantlõhestava avalduse, kus meenutas enda külaskäike Eesti sõjaväelaste juurde Iraaki ja Afganistani .

Meenutus tuleb seoses tema kaitseministeeriumi käest saadud teenetemärgi ja Eesti vabariigi 100. sünnipäeva puhul.

«Läheksin ikka ja jälle (Iraaki ja/või Afganistani -toim.). Kui tunnen, et mind on vaja ja minust on abi. Meie sõduripoiste siirad tänulikud silmad, tänupisarad ja truud käepigistused...Elagu Eesti!» kirjutas Lenna enda postituses.

 

Mul oli suur au täna pälvida kaitseministeeriumi teeneterist. Võttis hääle värisema.uhke tunne oli ka, aga hämming samuti.ja mõtlesin pikalt tagasi Iraagis Ja Afganistaanis kogetu peale.Need olid väga õpetlikud, huvitavad Ja emotsionaalselt rasked läbielamised, mis on mind teisiti vaatama pannud sellele, mis meie ümber.Elule.Ahven ütles mulle kunagi 7 aastat tagasi - mis sa mõtled nii kaua- lähme, lähme, praegu sul pole veel lapsi..oli tema argument. Aga kui mõtlen nüüd.. ega midagi minus muutunud pole.Läheksin ikka Ja jälle, Kui tunnen, et mind on vaja Ja minust on abi. Meie sõduripoiste siirad tänulikud silmad, tänupisarad Ja truud käepigistused...Elagu Eesti!Et meie lapsed saaksid pidada järgmist suurt sünnipäeva. Pühendan oma teeneteristi kõikidele Eesti kaitseväelastele Ja kõikidele julgetele hingedele. Aitäh #Eesti100 #maatulebtäitalastega #igalühelomamissioon #juubelinädal #kaitsevägi #armastankodumaad #etkestaksmeieriik

A post shared by LENNAofficial/music/ (@lennaofficial) on

Lenna Kuurmaa käis Afganistanis aastal 2011 ja Vanilla Ninja koosseisus 2007. aastal Iraagis. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles