Meenutus minevikust: Kristjan Valdise imearmas esinemine saates «Eesti otsib superstaari»

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Valdis
Kristjan Valdis Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Aastal 2008, kui talendisaate kontseptsioon alles Eestit tabas, osales «Eesti otsib superstaari» saates kergelt argliku olemisega Kristjan Valdis. Ta küll kohtunikelt edasipääsu ei saanud, aga võitis kindlasti Eesti rahva südame.

Kes mäletab, siis Kristjan Valdis oli armastatud koomiku ja saatejuhi Märt Avandi tegelaskuju, keda ta talendisaate kohtunike Mihkel Raua, Rein Rannapi ja Heidy Purga ärapetmiseks etendas. Märt Avandi ja Ott Sepp olid talendisaate juhid, kes püüdsid võita Purga südame.

«Kena, aga arglik. Minu jaoks jäi niisugust väljendusjulgust väga palju puudu,» oli Rannap öelnud.

«Sa tegid seda väga kujundlikult, luuleliselt ja väga romantiliselt, see kõik jõudis minuni, aga mul on selline tunne, et need kurjad hundid saates «Eesti otsib superstaari» - nad söövad su lihtsalt ära, sest sa oled nii armas,» kommenteeris Purga.

«Minu meelest oli just väljendusjulgust ja jõudu, lausa nii palju, et mina kutsuksin sind saate juhiks,» sõnas Mihkel Raud, kes oli kogu nalja kenasti ära tabanud.

Vaata videot siit:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles