Martin Müürsepa rekordiline mäng NBA-s jõuab kinoekraanile

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Müürsepp - ainuke eestlane NBAs
Martin Müürsepp - ainuke eestlane NBAs Foto: Viktor Burkivski

Mõned päevad pärast Eesti Vabariigi suurt juubelit saavad kõik spordisõbrad ja korvpallimängu austajad olla oma silmaga tunnistajaks killukesele Eesti spordiajaloost.

Vaid üks eestlane on Eesti Vabariigi eksistentsi jooksul mänginud korvpalli unistuste liigas NBA ja tema rekordilisest esitusest möödub 5.märtsil täpselt 20 aastat. Jutt käib mõistagi Martin Müürsepast, kes aastatel 1996-1998 kuulus Miami Heati ja Dallas Mavericksi ridadesse.

Rekordiline punktimäng pärineb Dallase perioodist. Eesti korvpallihuvilistel on võimalus osa saada elamusest, mida on 20 pikka aastat NBA arhiivides hoitud. Vastasseisus Dallas Mavericks - Los Angeles Clippers juhtub palju ja üks peaosalistest on meie oma mees, toona 23-aastane Martin Müürsepp.

Müürsepp viskas selles mängus 23 punkti, võttis kaheksa lauapalli ja andis kolm resultatiivset söötu. Dallas võitis mängu 119-109.

Mängu näidatakse Apollo kinodes vastavalt NBA-ga sõlmitud lepingule, perioodil 1.-8. märts 2018. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles