Saates «Kodutunne» osalenud seitsmelapseline pere jäi kodutuks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seitse last pluss kaks täiskasvanut jäid kodutuks.
Seitse last pluss kaks täiskasvanut jäid kodutuks. Foto: Kuvatõmmis/TV3 video

Eile õhtul anti häirekeskusele teada, et Lääne-Virumaal põleb elumaja. Tules keegi kannatada ei saanud, aga maja hävis täielikult. Hiljem selgus, et majas elas saates «Kodutunne» abi saanud seitsmelapseline perekond.

Tulekahju sai tõenäoliselt alguse küttekoldest. Pereema ise arvas täna, et tulekahju võis alguse saada moodulkorstnast. «Korsten on neli aastat vana. See sai «Kodutunde» poolt paigaldatud,» ütles pereema «Seitsmeste» vahendusel. «Me pole küll korstnapühkijat kutsunud, aga me oleme ise seda kolm korda puhastanud.»

«Istusin suurde tuppa teleka ette, jõin veel teed. Kargasin vahepeal mitu korda püsti, sest tundus, et mingid asjad kolisevad ja mürisevad. Ja siis - laks! - läks järsku vool ära,» kirjeldas pereema. «Viljar läks magamistuppa ja ütles, et kuule, meie vist ikka põleme. Toad olid pimedad, aga õues paistis selline kuma."

Lapsed aeti ruttu voodist välja. «Ütlesin, et ruttu, keegi ei hakka midagi võtma, ainult tekk ja autosse,» rääkis Aira.

Perel oli ka väike jänes, kes päästjate poolt majast välja toodi.

Kõik, kes soovivad pere aidata, saavad seda teha läbi Vinni vallavalitsuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles