Heti Tulve ja Maret Soomi glamuuriäri pankroti äärel

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
UpUp Lounge esimene sünnipäev 24.04.08 - Madis Rästas, Liis Härma ja Jana Pulk.
UpUp Lounge esimene sünnipäev 24.04.08 - Madis Rästas, Liis Härma ja Jana Pulk. Foto: Maria Vahuri
Kevadel tähistas oma esimest sünnipäeva elustiiliagentuur Deluxe, mille eestvedajateks on šarmikad sõbrannad Heti Tulve ja Maret Soom.

Naised on reklaaminud hoogsalt oma vahvat äri nii teles kui seltskonnaajakirjanduse veergudel.

Kuna Deluxe on Eestis ainulaadne heaolufirma, mis pakub teenust kobedama rahakotiga kodanikele, tutvustati oma agentuuri veel aasta tagasi peenemale rahvale.

«Näiteks aitab firma klubides ja restoranides laua broneerimisega, on abiks isikliku autojuhi ja stilisti leidmisel või kas või personaalse uksest ukseni reisimise korraldamisel. Põhiline, et varakas klient ei peaks ise nuputama, kuidas elujärge veelgi peenemaks lihvida,» pajatasid Heti ja Maret.


Et pääseda luksuslikku klubisse Deluxe tuli välja käia 5000 krooni aastas. Sel juhul võisid Heti ja Maret garanteerida, et pääsed soovi korral näiteks Kroonika seksikate peole, Cannes`i filmifestivalile või muretsetakse sulle kutse mõnele nooblile seltskonnaüritusele.

Kahjuks on aga krediidiinfos Deluxe`i haldava firma HIT Entertaiment OÜ kohta kirjas, et firma majandusolukord on äärmiselt nõrk, kirjutab Õhtuleht.

Selgub, et firma 2007. aasta kahjumiks oli 482 792 krooni ning et maksuvõlg küünib 259 834 kroonini ning lisaks on firmal ka intressivõlg.

Delux`i kontor asub Tallinna vanalinnas Pikal tänaval, kuid naabrite sõnul on firma uksed olnud juba pikemat aega suletud. Omanikke nägevat seal liikumas haruharva.

Ettevõtlikud daamid aga kinnitavd justkui ühest suust, et firmal probleeme pole. «Näiteks olid ka Elionil miljonilised võlad, kui nad alustasid,» kommenteerib Heti Tulve Õhtulehele.

Suvel lahkusid elustiiliagentuurist Deluxe'i projektijuhid Madis Räästas ja Jana Pulk. Jana liikus edasi Schlössle Hotel Gruppi, kus asus tegelema üritusturundusega.

Madis Räästase aka Baari-Madise tee viis toona Norrasse, kus mees asus tööpostile ühes peenes restoranis.

Heti Tulve aga proovib praegu hoopis ajakirjanikuametit uues Ingrid Tähismaa juhitavas netiportaalis. Deluxe`i asjadega tegeleb põhiliselt Maret Soom.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles