Palju õnne! Mari-Liis Lille ja Ivo Uukkivi perre sündis laps

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kultuuri aastapreemia laureaat, näitleja Mari-Liis Lill ja näitleja Ivo Uukkivi.
Kultuuri aastapreemia laureaat, näitleja Mari-Liis Lill ja näitleja Ivo Uukkivi. Foto: Raigo Pajula / Arno Mikkor / Vabariigi Presidendi Kantselei

Laupäevasel vabariigi aastapäeva kätlemistseremoonial, kui presidendipaari juures oli parajasti Kristel ja Marko Kruustük, lisas saatejuht Margus Saar, et paari võib lapse sünni puhul õnnitleda. Pärast neid teadustati välja Mari-Liis Lill ja Ivo Uukivi, kelle kohta tegi saatejuht Anu Välba märkuse, et ka neile võib samal põhjusel õnne soovida.

Perre sündinud beebi on paari teine ühine laps. Paari esimene laps sündis 2011. aasta jaaniilaupäeval ja sai nimeks Uku Kutt.

Kuuldused Ivo Uukkivi (52) ja Mari-Liis Lille (34) suhtest läksid liikvele 2008. aastal, kui nad naasid ühiselt lõunamaareisilt vahemaandumisega Leedu pealinnas Vilniuses.

«Nad olid kogu aeg teineteise küljes kinni ja silitasid õrnalt teineteise käsivarsi,» pajatas üks eestlane, kes trehvas atraktiivset paari Vilniuse lennujaamas. Mari-Liis ja Ivo ei andnud oma suhte kohta ühtegi kommentaari siis ja pole seda teinud tänaseni, mil möödas on peaaegu kümme aastat.

Loe refereeritud artikli täisteksti Kroonikast!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles