Osama bin Ladeni tapnud mereväelane visati lennukist välja (4)

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert O'Neill
Robert O'Neill Foto: Jacquelyn Martin/AP

Rob O’Neill on mereväelane, kes kuulus Osama bin Ladeni tapnud meeskonda. Nüüd on ta aga sattunud täbarasse olukorda, kuna väidetavalt visati ta välja lennult – mees olla olnud liiga purjus.

Secret Flying vahendab, et pühapäeval käitus O’Neill reisisaatjatega ebaviisakalt, karjus roppusi ja seda kõike purjus peaga. Tegemist oli American Airlinesi lennuga Nashville’ist Dallasesse.

Lennumeeskond märkas juba ennu alguses, et Osama tapnud mereväelane on liiga purjus, kuid kui nad mehele selle kohta märkuse tegid, muutus O’Neill eriti vastikuks. Pärast stseeni kustus mees ära ning kui ta lõpuks taas ärkas, kutsuti politsei, kes ta lennukist minema viis.

O’Neill kuulus mereväemeeskonda Team Six, kes tapsid 2011. aastal Pakistanis. Osama bin Ladeni. Ta on ise kinnitanud, et just tema kuul tappis maailma esiterroristi.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles