Tuntud näitlejanna avaldas üllatava triki, kuidas lennuärevusega hakkama saada

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jennifer Lawrence
Jennifer Lawrence Foto: CAITLIN OCHS/REUTERS

Hollywoodi näitlejad peavad lendama rohkem kui ehk tavainimesed, kuid see ei tähenda, et nad poleks inimesed nagu meie. Ka staare võib kimbutada lennuärevus.

Kuidas sellega hakkama saada? Näitlejanna Jennifer Lawrence avaldas ajakirjale Vanity Fair oma üllatava saladuse, kuidas tema lennuhirmuga võitleb – ja selleks on Disney filmid.

«Aitäh, Emma Watson, filmi «Kaunitar ja koletis» eest,» ütles Lawrence. «Ma olen seda näinud vist kuus või seitse korda. Kui kellelgi on selle kohta mõni küsimus, pöörduge aga minu poole.»

Lawrence’i lennuhirmu juured peituvad möödunud juunis toimunud intsidendis, kui privaatlennuk, millega ta lendas, jäi hätta ning kaks mootorit lakkasid töötamast. Lennuk oli samal ajal ligi 10 000 meetri kõrgusel (31 000 jalga). Õnneks ei saanud keegi viga, kuid lennuk pidi tegema hädamaandumise. Sellest ajast saadik vaatabki Lawrence oma tähelepanu hajutamiseks ja hirmu leevendamiseks lennu ajal pidevalt Disney filme.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles