Kas DJ-de heitlus? Eesti populaarsemat diskorit ähvardatakse troonilt tõugata

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti diskorid
Eesti diskorid Foto: TV3

Power Hit Radio saatejuht Andres Puusepp hääletati juba teist aastat järjest Eesti populaarseimaks DJ-ks. Konkurents Poweri saatejuhtide vahel on tihe, sest Andres Aljaste sai sel aastal kolmanda koha ning lubab tulemust uuel aastal parandada ja Puusepa troonilt tõugata.

«Ma olen siiralt üllatunud, et sellel aastal mind Eesti Populaarsema DJ valimistel pronksmedaliga pärjati. See on andnud kindlust juurde, et teen õiget asja ning kindlasti jätkan veelgi hoogsamalt parima tantsumuusika mängimist,» sõnab mees. Järgmiseks aastaks lubab mees kindlasti koha või kahe võrra DJ tabelis tõusta.

Andres Puusepp konkurentsi ei karda ning tunneb end oma positsioonil kindlalt. «See, et juba teist korda järjest olen valitud Eesti populaarseimaks diskoriks, ei muuda mind. Olen alati püüdnud olla see, kes olen, ja mitte nina liiga püsti ajanud. Usun, et üks põhjustest, miks minu poolt hääletatakse, ongi sõbralikkus ja jäämine iseendaks,» kommenteeris Puusepp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles