Kummaline lugu: miks jäi Kersnatel presidendi vastuvõtul kõht tühjaks? (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liina Kersna sööb kiluvõileiba
Liina Kersna sööb kiluvõileiba Foto: Liina Kersna/Facebook

Eelmisel nädalal toimus ERMis Eesti Vabariigi 100. aastapäevale pühendatud pidulik vastuvõtt, kuhu president Kersti Kaljulaid kutsus 750 külalist koos kaaslasega ning kutsutud oli ka Vahur ja Liina Kersna.

Presidendi vastuvõtt tõi endaga kaasa sel aastal palju nurisemist. NO99 teatri suur «kontsert» jäi lahjaks ja ajas inimesi marru. Saalis oli vähe õhku, mistõttu kukkusid mõned inimesed õhupuudusest kokku. Nüüd ilmneb, et ka süüa ei saanud vastuvõtul korralikult ja nii mõnelgi külalisel jäi kõht tühjaks.

Liina Kersna jagas peale presidendiballi enda sotsiaalmeedia kontol Facebook pilti, kus ta sööb kiluvõileiba. Pildi pealkirjaks kirjutas naine: «Kell on pool kaks öösel - lõpuks ometi kodus, lõpuks ometi saab süüa!»

Liina Kersna sööb kiluvõileiba
Liina Kersna sööb kiluvõileiba Foto: Liina Kersna/Facebook

Vahur Kersna kommenteeris presidendiballil toimuvat Kroonikale nõnda: «Saime kätlemise üsna kähku tehtud ja oleks tahtnud seejärel väikese ampsu võtta, aga kõik oli juba otsas!»

Tundub, et vähene söök vastuvõtul oli paljude külaliste jaoks probleemiks, sest ka Elu24 paparatso tabas nii mõnegi külalise peale pidustusi lähimast kiirtoidukohast. Vaata galeriid SIIT!

Täispikka refereeritud artiklit loe Kroonikast!

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles