Video: noor hiinlanna vedas sadu mehi ninapidi, pakkudes tasuta seksi

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Qianjin Yeye
Qianjin Yeye Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Blogijanime Qianjin Yeye kasutav hiinlanna reklaamis Hiina «Twitteris» Weibos, et pakub Hainani saare Sanya Hiltoni luksushotellis tasuta seksi.

Mirror.co.uk teatel oli reklaamis ära toodud hotelli täpne aadress ja ta numbritoa number 6316.

Hotellituba number 6316
Hotellituba number 6316 Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Teate juures oli video, milles ta poseerib bikiinides, näidates oma saledat ja seksikat keha.

Qianjin Yeye
Qianjin Yeye Foto: Kuvatõmmis/Youtube

19-aastase naise reklaam levis Hiina sotsiaalmeedias nagu kulutuli ja üsna pea saabus Sanya Hiltoni hotelli sadu mehi, kes soovisid tasuta seksi.

Hiina Hainani saare Sanya luksushotell
Hiina Hainani saare Sanya luksushotell Foto: wikipedia.org

Osa meestest läks kohe 6316 ukse taha koputama, teised olid tagasihoidlikumad ja küsisid vastuvõtust seksi pakkunud naise numbritoa kohta.

Qianjin Yeye
Qianjin Yeye Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Hotelli töötajad said üsna kiiresti aru, et on tekkinud probleem, mis võib nende hotelli mainet kahjustada ja nad kutsusid politsei.

Naine oli politsei saabumise ajaks end juba hotellist välja kirjutanud, kuid sündmuskohal oli sadu pettunud mehi. Kinnitamata andmetel tundis tasuta seksi vastu huvi umbes 3000 meest, kellest enamik ei tulnud kohale.

Hainani politsei leidis tagaotsitavaks kuulutatud naise Sanya Phoenix International Airport hotellist, kus ta arreteeriti. Talle esitati süüdistus prostitutsioonis ja Hiltoni hotelli äritegevuse kahjustamises.

Qianjin Yeye
Qianjin Yeye Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Kohus määras talle 15 päeva pikkuse vangistuse ja 500 jüaani (63 eurot) suuruse trahvi. Lisaks suleti kõik tema sotsiaalmeedia kontod.

Hiinlanna kaitses end, et tegemist oli sotsiaalse katse ja naljaga, mis hakkas elama oma elu ja ta ei olnud valmis selleks, et nii palju mehi kohale saabub.

33 600 ruutkilomeetri suurune Hainani saar asub Lõuna-Hiina meres, moodustades Hiina Rahvavabariigi Hainani provintsi põhiosa. Sanya linn on Hanani saare lõunaosas.

Hainani saar
Hainani saar Foto: wikipedia.org
Hiina Hainani saarel asuv Sanya linn
Hiina Hainani saarel asuv Sanya linn Foto: wikipedia.org
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles