Mel B eksabikaasa sundis lapsi ISISe hukkamisvideoid vaatama

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Melanie Brown, Stephen Belafonte
Melanie Brown, Stephen Belafonte Foto: SCANPIX

Spice Girlsi laulja Mel B väidab, et tema skandaalne eksmees Stephen Belafonte näitas tema tütardele videoid, kus ISISe liikmed oma ohvritel mootorsaega pead maha saagisid, vahendab People

Mel B´l on kolme eri mehega kolm tütart, noorim neist Madison on Belafonte laps. Kümneaastane Angel aga olevat oma emale korduvalt rääkinud, et kardab võikaid kaadreid, mida kasuisa talle näitab. Angel on selle trauma tõttu pidanud ka teraapias käima.

Nüüd nõuab Mel B, et kohus keelaks tema eksabikaasal tütreid külastada. Belafonte võib siiski oma tütart Madisoni külastada. Viimati püüdiski mees Angelile just oma 6-aastase pisitütre kaudu ligi pääseda.

Belafonte andis Madisonile karumõmmi, mille palus Angelile edasi kinkida. Mõmmi sees oli Belafonte telefoninumber. Mel B on varem süüdistanud Belafontet ka korduvas vägivallatsemises. Lapsed said Belafontelt räigelt sõimata, näiteks kui rääkisid liiga kõva häälega, siis kui mees ise telefoniga rääkida püüdis. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles