Leslie Laasner laulu «Naine» pahameeletormist: ma oleks võinud selle pulli ka ära jätta

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leslie Da Bass
Leslie Da Bass Foto: promo

Laupäevase Eesti Laulu finaalkontserdil esitas veetlev Evelin Võigemast koos Leslie da Bassiga muusikaliselt vähenõudliku loo «Elastiknaine». Esitluse puhul on huvitav fakt see, et tegu on sama looga, mille saatel tehakse turundust Kaubamajale.  

Sellise tembu üle sai avalikkus pahaseks. Ka Eesti Laulu produtsent Mart Normet andis juhtunu osas kommentaare.

«Ei, me ei teadnud, et tegu on kaubamaja reklaamilauluga. Kuulen sellest praegu esimest korda,» ütles «Eesti laulu» produtsent Mart Normet esmaspäeva pärastlõunal Postimehele. «Eks ma pean sellest rääkima Leslie Laasneri ja plaadifirmaga Universal, kelle kaudu meile seda laulu juba eelmise aasta lõpus pakuti.» Lisaks sõnas mees, et laulu «Naine» pakuti «Eesti laulule» kui sisuelementi, mitte kui reklaami, sisuturundust või muud kommertselementi.

Nüüd on oma vaatenurga loole andnud ka Leslie Laasner ehk Leslie da Bass isiklikult. Tema sõnum oma tegevuse kohta on väga lihtne: «Enda tegevuse kohta, nagu ma oleks kedagi manipuleerinud, ma ütlen ausalt, ma oleks võinud selle pulli ka ära jätta.»

Loe täispikka refereeritud artiklit Publikust!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles