Kas Kim Kardashiani tervisega on ikka kõik korras?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kim Kardashian
Kim Kardashian Foto: PictureGroup/PictureGroup/Sipa USA

Tõsieluseriaalide kroonimata kuninganna Kim Kardashian ei väsi vist iial oma fänne rõõmustamast. Kim demonstreerib Instagramis, et isegi nuudlite söömine võib olla erutav vaatepilt. Tema fännid on seekord aga hoopis murelikud. 

Seksika staari sotsiaalmeedia konto pakub alati mõnd meelast vaatepilti. Roosaks toonitud juustega alasti Kim ahmib seal ühel hiljutisel fotol ennastunustavalt nuudleid. 

Mitmed fännid on aga mures, et naise veenid sellel pildil niiviisi läbi naha kumavad ja paluvad, et kaunitar oma tervist ja keha hoiaks.

Esimesed murelikud püstitavad teema küsides: «Tõsiselt? Mis temaga juhtunud on?» Järgmised juba noomivad: «Kim tüdruk, sa meeldid mulle väga, aga palun hoia oma tervist paremini!»

 

? nudels

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Instagramis näeme nädal ka aega varasemat fotot Kim Kardashianist, kus neid veene küll näha ei ole. Kas tõesti on siin naise kehal meik peal või veenid hoolikalt Photoshop`i abil peidetud? 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles